Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το “Seabourn Encore” στη Σκιάθο: Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο έδωσε πνοή στον πεζόδρομο της οδού Παπαδιαμάντη

Το Seabourn Encore επέστρεψε στο λιμάνι της Σκιάθου και οι περίπου 600 επιβάτες που φιλοξενεί στις πολυτελείς καμπίνες του είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη και στις κοντινές παραλίες του νησιού. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πεζόδρομος της Παπαδιαμάντη έζησε μεγάλες δόξες αφού οι πολυάριθμοι τουρίστες πλημμύρισαν την καρδιά του νησιού.

Το πλοίο με σημαία Μπαχάμες κατασκευάστηκε από την Fincantieri της Ιταλίας για την Seabourn Cruise Line και αυτή την περίοδο κάνει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, με βάση κυρίως τα Ελληνικά νησιά.

Οι 300 σουίτες του Seabourn Encore, οι οποίες έχουν όλες βεράντες και έχουν μέγεθος από άνετες 246 τετραγωνικά πόδια έως ευρύχωρα 989 τετραγωνικά πόδια, μοιάζουν εντυπωσιακά με εκείνες στα πλοία της κατηγορίας Odyssey.

Καθένα διαθέτει τις ίδιες υπέροχες ντουλάπες και ευρύχωρα μαρμάρινα μπάνια. Οι διαφορές είναι λεπτές, όπως τραπέζια με γυάλινη επιφάνεια αντί για ξύλινα.

Το κρουαζιερόπλοιο μένει αρόδο και μεταφέρει με λάντζες τους επιβάτες, όπως συνηθίζεται με τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια που καταφθάνουν στο νησί.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Αποστολίδης

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!