Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ίος: Η δέσμευση του Υπουργού Αθλητισμού για το Beach Volley στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley στην Ίο, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ο Υπουργός Αθλητισμού.

 

 

 

@tipsbymarkos Η δέσμευση του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στην κάμερα… αλλάζει το «τοπίο» στην Ελλάδα! #f#fypx#xybcaf#foryouf#foryourpage#f#foruf#fypagef#fypシ゚viralf#fypppppppppppppppppppppppo#olympiacos#o#olympiacosbco#olympiacosfc ♬ πρωτότυπος ήχος – Tips By Markos

Ο Γιάννης Βρούτσης έδειξε ενθουσιασμένος από την επιτυχία της διοργάνωσης την οποία «τρέχει» όλα αυτά τα χρόνια η επιχειρηματίας Βάσω Πετρίδου.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί τόσο ο Δήμαρχος Γκίκας Γκίκας όσο και ο Γιάννης Βρούτσης τίμησαν τη γνωστή επιχειρηματία που αγαπά και στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό στην Ίο.

 

 

 

 

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Beach Volley Βάσω Καραντάσιου, αλλά και η πρωταθλήτρια ανοιχτής κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου.

 

 

 

Ο Υπουργός Αθλητισμού μίλησε στο Δημήτρη Μάρκο και ο δημοσιογράφος «απέσπασε» τη δέσμευση του Γιάννη Βρούτση ότι το Beach Volley στην Ελλάδα θα στηριχθεί ακόμη περισσότερο, προκειμένου να γίνει ένα από τα πιο δυνατά αθλήματα της χώρας μας.

Δείτε το video που ανέβηκε στο Tik Tok του Δημήτρη Μάρκου…

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Ιητών, με την οποία προλόγισε την χθεσινή εκδήλωση και την παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στο νησί:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!