Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Αναρχικές» συμμορίες χτυπούν την Αθήνα

Ταραξίες και βάνδαλοι ενωμένοι σε ομάδες λυμαίνονται τις τελευταίες μέρες πολλές περιοχές της Αθήνας σκορπώντας τον τρόμο.

Ανενόχλητοι αλωνίζουν το τελευταίο διάστημα και κυριολεκτικά κάνουν ό,τι θέλουν, σπάζοντας, αρπάζοντας και απειλώντας χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά των Αρχών.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο.

Έσπασαν σταθμό του ηλεκτρικού

Το Σάββατο κουκουλοφόροι πρώτα χτύπησαν στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα όπου με βαριοπούλες και σφυριά έσπασαν εκδοτήρια, ακυρωτική μηχανήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη συνέχεια με το «ντου» σε τρία διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βύρωνα.Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους εντοπίσουν, μια ομάδα 40 ατόμων επιτέθηκε σε άνδρες της ομάδας «Ζ», τους πέταξε μπουκάλια και αφού κατάφερε να ρίξει τον έναν κάτω από τη μοτοσικλέτα, της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν.

Οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ»

Στον Βύρωνα την επανεμφάνισή τους έκαναν οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ», οι νεαροί δηλαδή που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπαίνουν σε σούπερ μάρκετ και αρπάζουν τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια μοιράζουν σε απλούς πολίτες. Συγκεκριμένα μια ομάδα 20 ατόμων λίγο μετά τις 18:40 εισέβαλε διαδοχικά σε τρία διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βύρωνα που βρίσκονται, κατά την αστυνομία, σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο στις οδούς Τσαλδάρη, Μεσολογγίου και Κανάρη.

Κατέλαβαν ξενοδοχείο

Την ίδια ώρα, την Παρασκευή το βράδυ, ομάδα ακτιβιστών προχώρησε το «έτσι θέλω» στη κατάληψη εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο να στεγάσει πρόσφυγες και μετανάστες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!