Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κυβέρνηση παίρνει θέση για το χασμουρήτο της Μαρίνας Σάττι: “Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του”

Τις δηλώσεις των χορευτών της Μαρίνας Σάττι αλλά και τα χασμουρητά της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Eurovision σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στους πολιτικούς συντάκτες, ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε αρχικά για τους δυο χορευτές, «Ευτυχώς που έγινε επανόρθωση. Μιλάμε για Έλληνες πολίτες χωρίς να αμφισβητείται αυτό και ευτυχώς έγινε επανόρθωση».

Για την Μαρίνα Σάττι ο Παύλος Μαρινάκης είπε: «Η Eurovision δεν είναι διαδικασία άσκησης πολιτικής και δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική μιας χώρας από την Eurovision. Έχει αντέξει στο χρόνο για να ενώσει τους λαους μέσα από τη μουσική. Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου  πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του την δημόσια εικόνα του και την συμπεριφορά του γενικότερα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!