Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απολαυστικός Μίλτος Τεντόγλου: “Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο, δεν το αφιερώνω πουθενά…”

Ο Μίλτος Τεντόγλου θέλησε να καταφερθεί ξανά της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, για την ώρα του τελικού του άλματος εις μήκος. 

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε για ακόμη μια φορά πως δεν του άρεσε η επίδοσή του στον αγώνα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το συγκεκριμένο μετάλλιο, «σάπιο».

Όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου

«Ήταν ένας μοναδικός αγώνας, δε μου άρεσε. Το χρυσό είναι σίγουρα καλό, αλλά σαν αγώνας και σαν επίδοση σε σχέση με αυτά που κυνηγάω εγώ, δεν ήταν, αλλά οκ. Δε κρατάω κάτι, η αποστολή μας ήταν καλή γενικότερα σαν Ελλάδα. Ο Μανόλο με κέρδισε, ήταν καλύτερος. Δε το αφιερώνω κάπου αυτό το μετάλλιο, είναι σάπιο μετάλλιο, με 8.22 δε το αφιερώνω πουθενά. Ο επόμενος στόχος είναι να κάνουμε καλή προπόνηση, να κατέβουμε στο ανοιχτό και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και να τα σπάσουμε. Μετά έρχονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες… Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Άλλο να κερδίζεις το χρυσό με 8.20 και άλλο με 8.50» είπε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Στη συνέχεια, ο Μίλτος Τεντόγλου σχολίασε και την κίνηση του προπονητή του να αφιερώσει το μετάλλιο αυτό στα θύματα των Τεμπών λέγοντας, «Ο προπονητής μου είναι πολύ καλούλης και το εννοούσε αυτό που έκανε. Εγώ από την άλλη, νομίζω δε θα το αφιέρωνα ποτέ έτσι το μετάλλιό μου, δε θέλω να δείξω κάτι με αυτό που κάνω.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!