Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νεαρή γυναίκα εθισμένη στο σεξ αποκαλύπτει: «Κάνω σεξ έως και δέκα φορές τη μέρα»(ΦΩΤΟ)

 
Ο εθισμός της Sami Walton της κόστισε τη δουλειά της και πολλούς από τους φίλους της. Η 29χρονη δεν παλεύει με ουσίες ή τζόγο αλλά με το διαρκές… πάθος της, καθώς είναι εθισμένη στο σεξ. Υπάρχουν ημέρες εξαντλητικές για τον 38χρονο σύντροφό της James Keates, με τον οποίο κάνει σεξ έως και δέκα φορές μέσα σε ένα 24ωρο ενώ το ρεκόρ τους είναι 40 φορές σε ένα Σαββατοκύριακο!

Η ίδια επιχειρεί να ξορκίσει το «μύθο» γύρω από το θέμα και να κάνει τον κόσμο να συνειδητοποιήσει πως ο εθισμός της είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και όχι αστείο. «Οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν πως θα τους άρεσε πολύ να έχουν μια σύντροφο που χρειάζεται τόσο πολύ σεξ, αλλά η αλήθεια είναι πως κανένας από τους πρώην συντρόφους μου δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί», εξομολογήθηκε η 29χρονη Βρετανίδα.

 

Στη συνέχεια δήλωσε για τον αγαπημένο της:«Είμαι τυχερή που έχω τον James. Όχι μόνο έχει την αντοχή που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μου αλλά είναι επίσης πολύ υποστηρικτικός και δεν με κρίνει όταν έχω μια κακή μέρα», λέει.

 

Ο Keates λέει πως ήταν προφανές πως η σύντροφός του ήταν εθισμένη στο σεξ, και μάλιστα από την πρώτη στιγμή, αλλά εκείνος της είπε να συζητούν για το θέμα αυτό- όπως και κάνουν τα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους.

dfgkdgfhd1

 

dfgkdgfhd4

dfgkdgfhd3dfgkdgfhd2

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!