Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δείτε το Βίντεο – Βραβεία Emmy: Το φιλί διαρκείας των πρωταγωνιστών του The Bear στη σκηνή

Μια ξεχωριστή στιγμή στα βραβεία Emmy χάρισαν οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς The Bear που απέσπασε έξι βραβεία και προβάλλεται από το Disney +. Τρελαμένοι από τη χαρά τους οι συμπρωταγωνιστές Ebon Moss-Bachrach και Matty Matheson αντάλλαξαν ένα παρατεταμένο φιλί πάνω στη σκηνή, όταν ανέβηκαν να παραλάβουν τα βραβεία τους.

Στη σειρά ο Matty Matheson – σεφ στην πραγματικότητα – υποδύεται έναν εργάτη ενώ ο Ebon Moss-Bachrach είναι ο ξάδερφος του σεφ τον οποίο υποδύεται ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ.

Ο Moss-Bachrach – και ενώ όλο το καστ ήταν πάνω στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της καλύτερης κωνικής σειράς – πήγε προς το μέρος του Matheson τον άρπαξε και το έδωσε στο στόμα ένα φιλί διαρκείας.

Το φιλί διαρκείας

“Σ’ αγαπώ Ebon”, είπε εμβρόντητος ο Matheson μετά το φιλί. Αφού ανέκτησε την ψυχραιμία του, ο Matheson συνέχισε: “Αγαπώ τόσο πολύ τα εστιατόρια. Τα καλά, τα κακά. Είναι δύσκολο. Κάθε μέρα πρέπει να εμφανιζόμαστε και να μαγειρεύουμε και να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά τρώγοντας καθισμένοι γύρω από ένα τραπέζι. Είναι πραγματικά όμορφο. Και όλοι εδώ έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια παράσταση μαζί και να κάνουμε τους ανθρώπους να νιώσουν καλά. Είναι καταπληκτικό. Είναι πανέμορφο”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!