Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θλίψη! Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έδινε τεράστια μάχη με την επάρατη νόσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Στο πλευρό βρισκόταν η αγαπημένη σύζυγός του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη.

Ο Βασίλης Καρράς (πραγματικό όνομα Βασίλης Κεσογλίδης) γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης σε ηλικία 16 ετών.

Μπήκε στη δισκογραφία το 1980 με το άλμπουμ «Αλησμόνητες Ώρες», ενώ ο δίσκος με τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της 40χρονης καριέρας του ήταν εκείνος με τίτλο «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη» (1997), σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή, σημειώνοντας πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 180.000 αντίτυπα.

Ο Βασίλης Καρράς έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Άντζελα Δημητρίου, η Καίτη Γαρμπή και η Πάολα, καθώς και με πιο pop καλλιτέχνες, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου.

Στο κομμάτι της σύνθεσης και του στίχου, ο Βασίλης Καρράς είχε τη χαρά να ερμηνεύσει μεταξύ άλλων τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους, του Αλέκου Χρυσοβέργη, του Σπύρου Γιατρά, του Χρήστου Νικολόπουλου, της Εύης Δρούτσα και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τελευταία του δισκογραφική δουλειά ήταν το άλμπουμ με τίτλο «Είμαι Εδώ», που κυκλοφόρησε ο Βασίλης Καρράς στις 20 Οκτωβρίου του 2023.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!