Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης

Έξι μήνες μετά την απώλεια του πατέρα, Γιάννη Φλωρινιώτη, άλλη μία τραγωδία ήρθε να «χτυπήσει» την οικογένεια. Ο Νίκος Φλωρινιώτης «έφυγε» πριν λίγο από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Λίγες μέρες μετά την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε αποκαλύψει πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Βγήκα και μίλησα ανοιχτά γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να δίνουμε μάχη, να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα. Εγώ το αμέλησα και γι’ αυτό ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή. Πριν από πέντε χρόνια είχα αφαιρέσει μια κρεατοελιά, δεν έγινε ποτέ η βιοψία. Άρχισα έχανα κιλά, είχα κόπωση, στο σημείο που αφαίρεσα την ελιά, έβγαλα κάτι σαν λίπωμα.

Πήγα για υπέρηχο και ανακαλύψαμε πως δεν ήταν λίπωμα αλλά κακοήθης. Κάνω τις θεραπείες μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν ακούς καρκίνος ,το μυαλό πάει στο κακό», είχε πει τον περασμένο Ιούνιο ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Στις 28 Νοεμβρίου ο Νίκος Φλωρινιώτης εισήχθη στο νοσοκομείο, κάτι που είχε κάνει ο ίδιος γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο, ωστόσο, δεν άντεξε και σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!