Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ετεοκλής Παύλου για την Σοφία Μουτίδου: “Έχω σοκαριστεί, δε μπορεί να μου κουνάει το δάχτυλο”

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου από τον αέρα της εκπομπής του Breakfast@star, σχολίασαν το βίντεο στο youtube της Σοφίας Μουτίδου. Η τραγουδίστρια σχολίασε ότι η Σοφία Μουτίδου πήγε να κάνει ένα βίντεο υποστήριξης προς τους ομοφυλόφιλους αλλά έκανε πολλά λάθη.

Όσα είπαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Ειδικότερα, η Ελένη Χατζίδου είπε αρχικά στους συνεργάτες της: “Πήγε να κάνει ένα υποστηρικτικό βίντεο κατά κάποιο τρόπο, αλλά έκανε τόσα λάθη. Είπε τόσα λάθος πράγματα… Από πού να ξεκινήσουμε… Από τα επιθετικά αθλήματα;”

“Εγώ ξεκινάω από τον τίτλο που είναι πώς να μεγαλώσετε το παιδί σας. Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τίτλος. Ως γονιός και ως αθλητής, έχω σοκαριστεί. Τι σημαίνει επιθετικό άθλημα; Δεν μπορώ να καταλάβω. Έβαλε σε κατηγορίες τα αθλήματα, σε επιθετικά και μη επιθετικά. Δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτό. Αν έχεις αθλητική παιδεία, αυτός ο όρος δε μπαίνει. Δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα πουθενά. Για ποιον λόγο ένας άνθρωπος που κάνει π.χ. πυγμαχία, δε μπορεί να αναπτύξει την τρυφερότητα;” σημείωσε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

“Δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα. Προσβάλλεις τους αθλητές” πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

“Έχει το εγχειρίδιο του σωστού γονέα η Σοφία Μουτίδου; Δε μπορεί να μου κουνάει το δάχτυλο και να μου λέει ότι επειδή επέλεξα να στείλω το παιδί μου στο τάδε άθλημα, είμαι ομοφοβικός” πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!