Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου: “Όποιος σας κρίνει, είναι καθίκι”

Ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε η εκδήλωση για την απονομή των πτυχίων στις οικογένειες των φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα με το τρένο στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Από αυτή ωστόσο, απουσίαζαν ο πατέρας και η μητέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας Χούπα, αφού δεν ήταν σίγουροι ότι θα άντεχαν τη συναισθηματική φόρτιση. Στη θέση τους βρέθηκαν τα αδέρφια της κοπέλας που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Όσα είπε ο Χρήστος Χούπας

“Συζητήσαμε με τη σύζυγό μου και καταλήξαμε στο ότι είναι πολύ οδυνηρό να παραβρεθούμε. Συζητήσαμε με τα αγόρια, τα δύο αδέλφια της Ελπίδας, οι οποίοι συγκατοικούσαν στη Θεσσαλονίκη και τα παιδιά δέχτηκαν να πάνε να το παραλάβουν. Φυσικά και θέλαμε τους καρπούς του παιδιού μας. Είχαμε βγάλει και φωτογραφίες στο προηγούμενο πτυχίο. Αυτό ήταν το δεύτερο, στην Αρχιτεκτονική.”

Μου είχε πει “μπαμπά θα κάνω μόνο τα δύο χρόνια της σχολής”. Έστρωσε, διάβασε και από τα 400 παιδιά ήταν μέσα στα 13 που έπαιρνε η Αρχιτεκτονική. Δεν χόρταινε πτυχία το καημένο μου”, δήλωσε αρχικά ο κ. Χούπας.

“Επειδή λέγονται διάφορα σχόλια από ανθρώπους του καναπέ, ο πατέρας μου πέθανε από καρδιά στα 64. Ποιος μου εγγυάται αν θα τα έβγαζα εις πέρας; Έχω κι άλλα παιδιά να ταΐσω, κουτσουρεύτηκε η οικογένειά μας, αλλά η ζωή συνεχίζεται για τους υπόλοιπους. Αυτοί που με κρίνουν είναι οι δικαστές του καναπέ και του τηλεκοντρόλ Δεν θα έλεγα σε κάποιον να αλλάξουμε θέση, να πάω εγώ στον καναπέ και να έρθει εκείνος εδώ με παιδί σκοτωμένο. Δικαίωμα να με κρίνουν έχουν μόνοι οι υπόλοιποι 56”, ξεκαθάρισε.

“Όποιος σας κρίνει είναι καθίκι”, του είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ με δάκρυα στα μάτια του μίλησε από καρδιάς και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

“Βγαίνω στα κανάλια και μιλάω μόνο και μόνο για μνημόσυνο στο παιδί μου”, τόνισε ο κ. Χούπας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!