Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Ελεονώρα Μελέτη για Κραουνάκη – Πρωτοψάλτη: “Είναι λάθος… δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο τέλος”

Τις δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη, με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με το τραγούδι Άδωνις, σχολίασαν η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στην παρουσίαση του νέου του δίσκου για την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το εν λόγω κομμάτι σε πρόσφατη ζωντανή της συναυλία ως ένδειξη politically correct διαμαρτυρίας κατά του body shaming.

Όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης

“Είναι λάθος το σκεπτικό, δηλαδή πάμε να καταργήσουμε την Αναγέννηση, που το πρότυπο της γυναίκας ήταν συγκεκριμένο, πάμε να κατεβάσουμε την Αφροδίτη της Μήλου, δεν γίνεται όμως ρε παιδιά. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο τέλος”, σχολιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

“Η λέξη χοντρός έγινε κακόηχη όταν χρησιμοποιήθηκε ως βρισιά. Τα κιλά δεν προσδιορίζουν τον άνθρωπο αλλά προσβάλλαμε κόσμο με αυτή τη λέξη. Διορθωνόμαστε όμως έτσι ή μήπως αλλάζουμε μόνο τη βιτρίνα; Αν αρχίσουμε να πετσοκόβουμε λογοτεχνικά έργα και ποιήματα και τα λοιπά, δεν σωζόμαστε έτσι”, τονίζει από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

“Και τις ξανθιές θα πρέπει να καταργήσουμε και τα ανέκδοτα θα πρέπει να καταργήσουμε. Παιδιά, δεν γίνεται”, επισήμανε αμέσως μετά η Ελεονώρα Μελέτη.

“Υπάρχει πολύ μεγάλη υποκρισία. Δεν υπάρχουν κοινές λέξεις, έχει καταργηθεί η μεσότητα”, υπογραμμίζει η Νανά Παλαιτσάκη.

“Εμένα η δική μου λογική λέει ότι αυτά έγιναν σε εποχές που ακουγόντουσαν διαφορετικά κάποια πράγματα, δεν δημιουργούσαν προβλήματα. Πάμε τώρα να γράψουμε την επόμενη ιστορία χωρίς να πειράξουμε την προηγούμενη”, κατέληξε στο σχόλιό της η Ελεονώρα Μελέτη, κλείνοντας το θέμα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!