Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ! Τραγουδιστής κλώτσησε θαυμάστρια του και την πέταξε στο κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει προκληθεί από την απερίγραπτη κίνηση του τραγουδιστή, του πανκ συγκροτήματος  «The Story So Far», εις βάρος θαυμάστρια τους.

Το περιστατικό έγινε σε συναυλία στο «Mod Club» στο Τορόντο το βράδυ της Κυριακής. Ενώ το συγκρότημα, τραγουδούσε μια θαυμάστριά ανέβηκε στη σκηνή και σήκωσε το τηλέφωνό της για να βγάλει μια «selfie» φωτογραφία μαζί τους και ξαφνικά ο «frontman» Parker Cannon, σύμφωνα με την “mirror” , έτρεξε προς το μέρος της και την κλώτσησε τόσο δυνατά από πίσω που έπεσε μέσα στο πλήθος, ενώ οι θαυμαστές τους συνέχισαν να ζητωκραυγάζουν, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Ο μάνατζερ του «Mod Club» Jorge Dias εξέφρασε την βαθιά του θλίψη δηλώνοντας ότι: «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τις ενέργειες του τραγουδιστή και δεν ανεχόμαστε τέτοιες πράξεις από κανέναν. Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό της κοπέλας αλλά το «Mod Club» δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά εμφάνιση της μπάντας στον χώρο μας. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα έβλεπα κάτι τέτοιο μετά από 14 χρόνια στον χώρο. Ήταν μια πολύ δειλή πράξη».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!