Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτά είναι τα 4 κρυφά σας όπλα για να γίνει το καλύτερο σεξ της ζωής του

Εντάξει είστε μαζί, τα έχετε βρει στο σεξ και περνάτε καλά. Αλλά, επειδή σε όλα τα πράγματα, η ανανέωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, και η ποικιλία φυσικά, καλό θα ήταν, να μην κολλάτε  στα ίδια και τα ίδια, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκείνος από ένα σημείο και μετά να βαρεθεί.

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλετε καινούριες κινήσεις στο… ρεπερτόριό σας, έτσι για να τον εντυπωσιάσετε  και να τον κάνετε να σας  βλέπει ως την απόλυτη θεά του σεξ;

Εμείς σας προτείνουμε 4 κινήσεις ματ για να του δείξετε  ποιος κάνει κουμάντο εδώ πέρα.

Παίξτε ένα παιχνίδι: Γενικότερα δεν ξέρουμε αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά στους άντρες αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, όλων των ειδών. Από το ποδόσφαιρο μέχρι τα… ερωτικά. Οπότε, σε περίπτωση που η διάθεσή σας είναι τέτοια, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστεί. Καθώς λοιπόν του κάνετε στοματικό, ζητήστε του να σας περιγράψει την μεγαλύτερη φαντασίωσή του, με ανατριχιαστικές φυσικά λεπτομέρειες. Το αν θα την ικανοποιήσετε ή όχι, είναι στο δικό σας χέρι. Αλλά όπως και να’ χει, ειδικά αν ο παρτενέρ σας είναι εγκεφαλικός τύπος, μόλις τον κάνατε… τούρμπο! Και να σας πούμε και κάτι; Να μην του την ικανοποιήσετε. Την επόμενη φορά.

Γίνετε… σκληρές: Και σε περίπτωση που θέλετε να τον ανεβάσετε σε άλλη διάσταση, ήρθε η ώρα να γίνετε σκληρές και αδυσώπητες. Δεν ξέρουμε αν έχετε ακούσει για το BDSM, φυσικά και έχετε ακούσει, εντάξει. Δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας super εξοπλισμό, αρκούν τα βασικά. Δέστε του τα χεράκια λοιπόν, και άρχιστε να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας, σε καίρια σημεία. Το γεγονός, ότι θα είναι δεμένος και ουσιαστικά υποχείριό σας, όχι μόνο θα τον ερεθιστεί αλλά θα τον κάντε σχεδόν να σας παρακαλέσει για να τον λυτρώσετε.

Μιλήστε του βρώμικα: Αλλά μη φανταστείτε τα απλά και παρωχημένα. Όσο εκείνος λοιπόν είναι δεμένος, το συγκεκριμένο έρχεται σε άμεση συνάρτηση με το νούμερο 2, άρχιστε να του ψιθυρίζετε στο αυτί όλα αυτά που θα θέλατε να σας κάνει, αλλά στην προκειμένη δεν μπορεί.

Εναλλάξ στοματικό: Ήρθε η ώρα να απογειώσετε τη σεξουαλική αυτή εμπειρία σας, με μία κίνηση την οποία θα μνημονεύει για πολύ καιρό. Το εναλλάξ στοματικό, δεν είναι σε καμία περίπτωση η γνωστή και μη εξαιρετέα στάση 69. Όταν λέμε εναλλάξ ,εννοούμε με κάθε σημασία της λέξης. Κάντε του εσείς για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ζητήστε του να σας κάνει εκείνος.

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!