Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λονδίνο: Γνωστός Τούρκος Dj βασανίστηκε μέχρι θανάτου από «σαδιστές κακοποιούς»

Ένας γνωστός Τούρκος DJ φέρεται να βασανίστηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο από «σαδιστές κακοποιούς», οι οποίοι του προκάλεσαν 94 τραύματα – όπως χτυπήματα με ρόπαλο και μαχαιριές στα πόδια – και κλείδωσαν τη φίλη του σε ένα μπάνιο για δύο ημέρες.

Ο Mehmet Koray Alpergin, 43 ετών, και η φίλη του, Gozde Dalbudak, 34 ετών, απήχθησαν από έξι άνδρες κοντά στο στάδιο Tottenham Hotspur Stadium καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους από ένα ιταλικό εστιατόριο στο Mayfair στις 13 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με την New York Post.

Οι δράστες φέρονται να είχαν εγκαταστήσει συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητο του DJ.

Το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε ξεχωριστά οχήματα. Η 34χρονη υπό την απειλή μαχαιριού οδηγήθηκε σε ένα άδειο wine bar.

Ο dj βρέθηκε γυμνός και πεταμένος σε δάσος και είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια όπως χτυπήματα με ρόπαλο, μαχαιριές στα πόδια του ενώ έφερε εγκαύματα καθώς του είχαν ρίξει βραστό νερό. Το άψυχο κορμί του το είχε βρει άνδρας που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα στο δάσος.

Στο εδώλιο για τη στυγερή δολοφονία κάθονται έξι άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για φόνο, απαγωγή, ψευδή φυλάκιση και διαστρέβλωση της δικαιοσύνης. «Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι ο Koray Alpergin απήχθη και βασανίστηκε είτε για να τιμωρηθεί για κάτι που είχε κάνει είτε για να αναγκαστεί να παραδώσει κάτι που γνώριζε – ίσως το πού βρίσκονταν είτε ναρκωτικά είτε χρήματα – και το οποίο ήθελαν να μάθουν και οι απαγωγείς του», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Crispin Aylett. «Είναι προφανές ότι πριν από τον θάνατό του ο Koray Alpergin είχε απογυμνωθεί και βασανιστεί φρικτά» κατέληξε.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!