Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλης Σπανούλης: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό και είμαι ευγνώμων στον σύλλογο»

 

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην Euroleague με αφορμή την βράβευση του από τον Ολυμπιακό, με τον παλαίμαχο θρύλο του συλλόγου να τονίζει πως η αγάπη του για την ομάδα είναι αληθινή.

 

Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τη διοίκηση, τους προέδρους και όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για μήνες για να γίνει αυτό. Είναι μια απίστευτη τιμή και είμαι περήφανος για αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσω να μείνω ψύχραιμος και να μη συγκινηθώ, να το απολαύσω και να ευχαριστήσω όσους θα είναι σε αυτή τη γιορτή. Έχω μεγάλη εκτίμηση για όλους».

Την καριέρα του:

«Πάντα λέω ότι δεν θέλω να αναφέρω τι έκανα όταν έπαιζα. Έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα και ίσως ακόμη παραπάνω. Δούλεψα πολύ σκληρά για να πετύχω και δεν τα κατάφερα μόνος. Είναι ομαδικό άθλημα και πάντα είχα σπουδαίους προπονητές, συμπαίκτες και ανθρώπους γύρω από την ομάδα, που με βοήθησαν να δείξω το ταλέντο μου».

Το πόσο τον βοήθησε η Ευρωλίγκα:

«Η Ευρωλίγκα είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση, παίζουν οι καλύτεροι παίκτες και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Όταν παίζεις με τους κορυφαίους μπορείς να βελτιωθείς, με βοήθησε πολύ να γίνω καλύτερος».

Τη σχέση με τον Ολυμπιακό:

«Είμαι ευγνώμων. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένας τέτοιος δεσμός, όπως ο δικός μου με τους προέδρους, με τους ανθρώπους και τους φίλους του Ολυμπιακού. Είναι κάτι απίστευτο, είναι αληθινή αγάπη και όχι ψεύτικη, έρχεται από την καρδιά. Θα μείνει για πάντα και δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη. Κάθε συνεργασία θέλει χρόνο για να κερδίσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση, αλλά αφότου έγινε ήταν τόσο δυνατή που έμεινε για πάντα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!