Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πυγμαχία και μουσική στηρίζουν και απόψε στον Πανελλήνιο τον μικρό ήρωα Γιάννη Κορολόγο στη μάχη του με τον καρκίνο

 

Ο αθλητισμός και η τέχνη ενώνουν και απόψε τις δυνάμεις τους για να στείλουν μήνυμα ανθρωπιάς. Πυγμαχία και μουσική γίνονται ένα στο κλειστό του Πανελληνίου για να στηρίξουν τον Γιάννη Κορολόγο, τον 9χρονο που δίνει τη μάχη του με τη σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Με πρωτοβουλία του Χάρη Μαριόλη, μετά από τη διεξαγωγή των τελικών στο διεθνές τουρνουά «Βασίλης Τόπαλος», γνωστοί καλλιτέχνες θα γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια να στηριχθεί ο μικρός ήρωας, ο οποίος υποβάλλεται σε πολυέξοδες θεραπείες στην Αμερική και αντιμετωπίζει τον ύπουλο εχθρό με θάρρος.

 

Σπουδαίοι καλλιτέχνες και κορυφαίοι dj ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους απηύθυνε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και αφιλοκερδώς θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στη στήριξη του Γιάννη. Με πρώτο τον ερασιτέχνη πυγμάχο, Πέτρο Ίμβριο, ο οποίος θα παρουσιάσει την εκδήλωση, με παρτενέρ τη δημοσιογράφο και άριστη γνώστρια των πολεμικών τεχνών, Γωγώ Μπιτάκου.

 

 

Στις 21:00 τη σκυτάλη θα πάρουν, εκτός από τον Πέτρο Ίμβριο οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Μαρία Ιωαννίδου, η οποία έχει εμφανιστεί δίπλα στον Νίκο Βέρτη, τον Νότη Σφακιανάκη και τον Βασίλη Καρρά, η Ιφιγένεια που εντυπωσίασε πέρσι στο τουρνουά «Ακρόπολις», το οποίο διεξήχθη στο Καλλιμάρμαρο και, φέτος εμφανίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Επίσης, θα τραγουδήσουν ο Θάνος Λάμπρου, αλλά και η υπέροχη Κατερίνα Σμαραγδά, που έχει ήδη ξεχωρίσει με την αισθαντική φωνή της.

Από τα decks του εξωτερικού και κορυφαίων διοργανώσεων (Uefa και ColorDay κλπ) και με εκατομμύρια ακόλουθους στο spotify οι δύο εκ των καλύτερων Dj στην Ευρώπη που θα παίξουν στο τέλος για να συμβάλλουν με τη σειρά τους στο φιλανθρωπικό σκοπό και να εμψυχώσουν τον μικρό μαχητή Γιάννη Κορολόγο στη μάχη που δίνει κατά του καρκίνου :

Ο Dim Angelo και ο Nikko Sunset θα μαγέψουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τους θεατές και θα γράψουν τον καλύτερο επίλογο για τη διοργάνωση που θα γίνει θεσμός στη μνήμη του αδικοχαμένου χρυσού πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τόπαλου.

Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος»

Πανελλήνιος ΓΣ (Ευελπίδων 2 Αθήνα)

Κυριακή 17/9/23

Τελικοί Αγώνες 17:00

Συναυλία και dj performance 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!