Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια Έλσα Τόλη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Δημήτρη Πτωχό

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον  συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» του Δημήτρη Πτωχού είναι η επιχειρηματίας Έλσα Τόλη.

Δυναμική, με πλούσια κοινωνική δράση, εμπειρία και γνώσεις στον τομέα των επιχειρήσεων,  πάντα στη  πρώτη  γραμμή σε ότι αφορά το πολιτιστικό κομμάτι, η Έλσα Τόλη γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου της και είναι διατεθειμένη να βοηθήσει με όλη της τη ψυχή και δύναμη ώστε να πάει μπροστά  την Πελοπόννησο.

 

Η ίδια, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της, δήλωσε τα εξής:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά παρά το δύσκολο πρόγραμμα μου διότι θα ήθελα να βάλω το λιθαράκι μου στον τόπο που αποφάσισα να ζήσω… αγαπώ αυτό το ευλογημένο μέρος το Λουτρακι αλλά και την Πελοπόννησο ολόκληρη .. έχοντας εντοπίσει τα διαφορά προβλήματα και έχοντας σαν παρακαταθήκη την προηγούμενη 5ετια όπου πολλά απ ότι υποσχόμασταν προεκλογικά τηρήθηκαν… στο πλευρό του @dptochos ένιωσα πως θα μπορέσουμε να την πάμε ακόμα πιο μπροστά την Πελοπόννησο και κατ επέκταση και όλους τους δήμους της !! Με πλήρη ειλικρίνεια ως ενεργός  πολίτης μητέρα δυο παιδιών στην εφηβεία και επιχειρηματίας που γνωρίζω εκ των έσω προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μου με την ψήφο σας θα μπορέσω να είμαι η δυνατή φωνή σας και ο άνθρωπος  σας… σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!