Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λύγισαν στον αέρα της ΕΡΤ οι γονείς του Άλκη Καμπάνου: «Προσπαθώ να πω τώρα που λείπει ότι είμαι άξιος πατέρας»

Οι γονείς του Άλκη Καμπάνου μίλησαν στην ΕΡΤ, για τον γιο τους που χάθηκε 1η Φεβρουαρίου 2022. 

Σήμερα, λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκαν ομόφωνα 12 νεαροί για τη δολοφονική επίθεση.

Η Μελίνα Κακουλίδου και ο Αριστείδης Καμπανός υποδέχθηκαν την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και τον Κώστα Καντούρη στο σπίτι τους στη Βέροια.

Για το πώς πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν, ο Αριστείδης Καμπανός είπε: «Δέχτηκα το τηλεφώνημα από τον αδελφό μου. Γύρω στις 2-3 η ώρα ήταν. Όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα ήταν με μια κραυγή του αδελφού μου ότι σκοτώσανε τον Άλκη. Ήταν μια φωνή που σαν να την είχα ξανακούσει. Το πίστεψα από την πρώτη στιγμή, ενώ η σύζυγός μου δεν πίστευε το γεγονός ότι έγινε αυτό το πράγμα στον Άλκη. Εγώ διπλώθηκα κάτω από τον πόνο, το κλάμα και την οδύνη που ένιωσα εκείνη τη στιγμή όταν το άκουσα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής που πηγαίναμε στο νοσοκομείο για να βρούμε τον αδερφό μου, για να μας πει πού ακριβώς ήταν ο Άλκης…ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Ουσιαστικά την πληροφορία για το ότι χάθηκε η ζωή του Άλκη μου την έδωσε μια νοσοκόμα και ότι έγινε κατόπιν συμπλοκής, όπως το είχε πει ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκεί… από τον οποίο ζητάω συγγνώμη, έστω μετά από τόσο καιρό, γιατί άρχισα να του φωνάζω πράγματα για την αστυνομία και ότι δεν προστάτευσε τον γιο μου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!