Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά! (VIDEO)

Μεγάλη ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς εξαγριωμένοι και απελπισμένοι μετανάστες και πρόσφυγες αντιδρούν στις εντολές να αδειάσουν το χώρο και να μεταφερθούν σε οργανωμένους χώρους φιλοξενείας. Κατά τη διάρκεια της έντασης, ένα βρέφος βρέθηκε να αιωρείται στον… αέρα ανάμεσα στο πλήθος, όταν ενδεχομένως ο πατέρας του κρατώντας το στα χέρια το τίναξε ψηλά φωνάζοντας. Στη συνέχεια το βρέφος ευτυχώς κατέληξε στα χέρια της μητέρας του, αλλά έκλεγε ασταμάτητα λόγω της μεγάλης ταραχής.

Η εικόνα με το βρέφος να περιφέρεται από τον εξοργισμένο άντρα, προκάλεσε σοκ και έκανε, όπως είναι φυσικό, το γύρο του διαδικτύου.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλης Παπαδόπουλος προσπάθησε να πραγματοποιήσει ενημέρωση στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται εκεί.

Η ένταση προκλήθηκε όταν ο γενικός γραμματέας ζήτησε με επιτακτικό ύφος την απομάκρυνση των δημοσιογράφων και των τεχνικών από την πύλη Ε3.  Όταν ρωτήθηκε γιατί το κάνει αυτό σε δημόσιο χώρο είπε: “γιατί εγώ είμαι ο γραμματεας μεταναστευτικής πολιτικής”.

Ο κ. Παπαδόπουλος βρίσκεται στο λιμάνι συνοδεία μελών των υπουργείων Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη.

Τελικά μετα από έντονες αντιδράσεις απομακρύνθηκαν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί λίγο μακρύτερα από την πύλη Ε3 για να τους ενημερώσει. Πρόθεση του γενικού γραμματέα είναι να πείσει τους πρόσφυγες να μεταφερθούν στην πύλη Ε1 προκειμένου να φύγουν από τον κεντρικό τομέα του λιμανιού και να πάνε σε αλλες δομές να μείνουν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!