Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βραζιλία: Άντρας σε αμόκ έσπασε το στέμμα σε καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ – Έξαλλος που δεν κέρδισε η σύζυγός του

Απίθανα πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια καλλιστείων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στη Βραζιλία, τα οποία, μάλιστα, καταγράφηκαν από κάμερα.

Φαίνεται, στο βίντεο, η απίστευτη αντίδραση ενός άντρα, ο οποίος μόλις συνειδητοποίησε ότι η αγαπημένη του δεν κέρδισε το στέμμα της Miss Gay Mato Grosso έχασε την ψυχραιμία του και ανέβηκε στη σκηνή ως…μαινόμενος ταύρος. Άρπαξε το στέμμα και στη συνέχεια το χτύπησε με μανία στο έδαφος.

Η Νάταλι Μπέκερ και η Εμανουέλι Μπελίνι είχαν φτάσει στον τελικό για το στέμμα. Τη στιγμή, όμως, που η πολυπόθητη τιάρα επρόκειτο να τοποθετηθεί στο κεφάλι της Μπελίνι, ο σύζυγος της Μπέκερ ανέβηκε στη σκηνή και με αστραπιαίες κινήσεις πήρε την τιάρα και την πέταξε στο πάτωμα της σκηνής δις,, σπάζοντάς την.

Στη συνέχεια άρπαξε διά της βίας την αγαπημένη του από τη σκηνή και την τράβηξε για να κατέβει. Στο σημείο αυτό επενέβη η ασφάλεια των καλλιστείων οδηγώντας τον στα παρασκήνια.

Ο συντονιστής των καλλιστείων ανέφερε σε δήλωσή του πως οι κριτές των καλλιστείων ήταν δίκαιοι όταν ανακήρυξαν την Μπελίνι ως βασίλισσα.

«Δεν θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα και προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση και τη ζημιά. Καταδικάζουμε έντονα το περιστατικό που συνέβη την ώρα της στέψης», τόνισε ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!