Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωτοφανές ιατρικό περιστατικό: Έσπασε σε τρία σημεία το μόριό του κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης

Ένα φρικτό ατύχημα είχε ένας άνδρας από την Τανζανία κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης με την σύντροφό του. Κάποια άγαρμπη και απότομη κίνηση προκάλεσε το κάταγμα του μορίου του σε τρία σημεία.

Αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έσπευσαν να τον χειρουργήσουν αμέσως. Μάλιστα, περιέγραψαν το πρωτοφανές αυτό ατύχημα στη σελίδα International Journal of Surgery Case Reports.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό, ο ασθενής, ο οποίος προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, πήγε στο νοσοκομείο με πρησμένο μόριο. Πονούσε πάρα πολύ και αιμορραγούσε από την ουρήθρα για πέντε ώρες.

Οι γιατροί που έκαναν την διάγνωση είπαν ότι το ανδρικό μόριο στην γυναικεία περιοχή του περινέου. Ο άτυχος άνδρας έχασε αμέσως τη στύση του και όταν οι πόνοι άρχισαν να γίνονται ανυπόφοροι, πήγε σε ένα κοντινό κέντρο υγείας όπου του χορηγήθηκαν παυσίπονα. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

Ο υπέρηχος που έκανε, έδειξε ότι είχε σπάσει ένα αιμοφόρο αγγείο στο μόριό του. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο άνδρας είχε ρήξη από αριστερά προς τα δεξιά του χιτώνα albuginea, του carpora carvenosa και του σπογγώδους σώματος. Πιο απλά, τραυμάτισε τον στυτικό του ιστό.

Ο άνδρας έκανε εσπευσμένα χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία ο ουρολόγος του αφαίρεσε το πέος και αποκατέστησε το κάταγμα ράβοντας το σηραγγώδες σώμα, την ουρήθρα και το σπογγώδες σώμα. Τρεις μέρες αργότερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Έπειτα από έξι μήνες επισκέφτηκε ξανά τους γιατρούς για επανεξέταση. Ανέφερε ότι είχε πάλι φυσιολογική ερωτική ζωή.

Παρά το γεγονός ότι το ανδρικό μόριο δεν έχει κόκαλα, οι συγκεκριμένοι τραυματισμοί αναφέρονται ως «κατάγματα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!