Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H επίσημη απάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον Σάλο με τον διορισμό: «Ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή …»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας του σάλου που έχει προκληθεί έπειτα από έναν αμφιλεγόμενο διορισμό. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλοντας να πάρει θέση για όσα γράφονται, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ξεκαθάρισε:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρησης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ίδιας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα δημοσιεύματα θέλουν την 42χρονη γυναίκα να είναι σύμβουλος του υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, για θέματα Τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια είχε καταδικαστεί το 2010 μετά από καταγγελία συνεταίρου της, σε μια συναυλία που είχε γίνει στην Λάρνακα του Σάκη Ρουβά και εκεί έγινε πλαστά εισιτήρια και έπαιρνε τα χρήματα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!