Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Θρύλος απλώνει το χέρι του στους πρόσφυγες! (ΦΩΤΟ)

Φορτούνης, Καμπιάσο, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Καπίνο, Μπουχαλάκης και Μαζουακού, παρευρέθηκαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά για να κάνουν ό,τι κάνει ο Ολυμπιακός όλο αυτόν τον καιρό. Να δώσει τη βοήθειά του στους πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί. Ο Ολυμπιακός προσφέρει χείρα βοηθείας στους ανθρώπους που έχουν ξεριζωθεί από την πατρίδα τους και η αντιπροσωπεία των παικτών που ήταν εκεί, συνέχισε το έργο και την πρωτοβουλία της ΠΑΕ.

Ο Θρύλος απλώνει το χέρι του στους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ) - Multimedia 2

Ο Θρύλος απλώνει το χέρι του στους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ) - Multimedia 3

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού διένειμαν είδη ρουχισμού, φρούτα, παιχνίδια, μπάλες και αναψυκτικά στα παιδιά και τους γονείς που βρίσκονταν εκεί και από το χαμόγελό τους φάνηκε ξεκάθαρα πόσο χάρηκαν από την αρωγή που προσφέρει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, μερικοί παίκτες έπαιξαν και μπάλα με μερικά παιδιά, τα οποία είδαν από κοντά τους πρωταθλητές Ελλάδας και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ο Θρύλος απλώνει το χέρι του στους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ) - Multimedia 4

Ο Θρύλος απλώνει το χέρι του στους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ) - Multimedia 5

Ο Θρύλος είναι εκεί, δίνει το χέρι του και σε καμία περίπτωση δεν αφήνει τους πρόσφυγες μόνους τους. Είναι κάθε μέρα στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να είναι, καθώς αυτή τη δύσκολη ώρα, σημασία έχουν οι συνάνθρωποί μας και τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του κόσμου.

Ο Θρύλος απλώνει το χέρι του στους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ) - Multimedia 6

Ο Θρύλος απλώνει το χέρι του στους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ) - Multimedia 7

Ο Θρύλος απλώνει το χέρι του στους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ) - Multimedia 8

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!