Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πασίγνωστη πορνοστάρ αποκαλύπτει! Αυτό είναι το μυστικό για να κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας

Η γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Angela White, όσο να’ ναι, ξέρει ένα ή δύο πράγματα για το σεξ 

Μετά από χρόνια, όπου αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στην βιομηχανία του πορνό, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να δώσει… χρήσιμες συμβουλές στους άνδρες, αναφορικά με ένα πράγμα, στο οποίο όλοι θα μπορούσαν να βελτιωθούν όσον αφορά στην σεξουαλική επαφή.

«Ο κάλος έρωτας ξεκινάει με την επικοινωνία» δήλωσε στο DMARGE όταν ρωτήθηκε για τη «#1 συμβουλή της για το σεξ για τους άνδρες

«Να μπορείς να επικοινωνείς ξεκάθαρα με τον σύντροφό σου για το τι θέλεις και να κάνεις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της πράξης» ήταν συγκεκριμένα η απάντηση της.

Έτσι, «σου αρέσει αυτό, αισθάνεσαι καλά, να πάω πιο γρήγορα, να πάω πιο μαλακά;» ενώ πρόσθεσε: «Να είσαι πραγματικά παρών με τη σύντροφό σου και να την ακούς, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

 

 

«Νομίζω ότι πάρα πολλοί άντρες επικεντρώνονται μόνο στο μέγεθος και όχι στην πραγματικότητα στο πρόσωπο που έχουν μπροστά τους» είπε επίσης.

Ερωτηθείσα αν υπάρχει κάτι που λέγεται «πολύ κουβέντα», η White απάντησε: «Νομίζω ότι ο καθένας θα είναι διαφορετικός όταν πρόκειται για το τι είναι υπερβολική συζήτηση ή τι είναι ακριβώς η σωστή ποσότητα συζήτησης, αλλά και πάλι αυτό εξαρτάται από την επικοινωνία».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @angelawhiteofficialx1

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!