Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όλα καλά: Η ανακοίνωση του Γιάννη Λύρα για την περιπέτεια του με την 93χρονη που τους οδήγησε στα δικαστήρια

Συμβιβαστική λύση βρέθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Λύρα και την 93χρονη με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια και να αποσύρουν τις μηνύσεις εκατέρωθεν. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του ιατρείου του.

 

Διαβάστε την  παρακάτω 

 

 

Σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν υποτιθέμενο καυγά  στον οποίο εμπλέκεται ο δρ Γιάννης Λύρας, σας ενημερώνουμε πως επρόκειτο για μια παρεξήγηση η οποία έχει ήδη λήξει και επίσημα με τις δυο πλευρές να έχουν προχωρήσει και επίσημα ώστε να αποσύρουν   τις μηνύσεις.

 

 Ως εκ τούτου, γνωστοποιούμε πως ο δρ Λύρας μένει σε μονοκατοικία που δεν περιλαμβάνει κοινόχρηστα ενώ  μηνήσεις και παράπονα  κατά της 93χρονης, προς  τις αστυνομικές αρχές  ο δρ Λύρας υπέβαλε απο τις 27/3/2023 λόγω της “υπερβολικής  και φορτικής” έκφρασης αγάπης της που είχε  απέναντι στην 3χρονη κόρη του γιατρού (συχνά εν τη απουσία του)  που είχε ως συνέπεια το παιδί να αισθανθεί  πολλές φορές έντονο φόβο.

 

Η μήνυση που είχε υποβάλλει ο γιατρός για να προστατέψει το ανήλικο τέκνο του στενοχώρησε την 93χρονη  η οποία χωρίς να είναι ο γιατρός παρών στην οικία όπου το παιδί βρισκόταν ανυπεράσπιστο με τους παππούδες, τη μητέρα του και τον κηπουρό, άγνωστο γιατί, επισκέφτηκε το εφημερεύον ΚΑΤ και αφού ουδέν διαπιστώθηκε επέστρεψαν όλοι στην οικία τους.

 

Τη Δευτέρα 24/4/2023 με σεβασμό στο νόμο, υπογράφηκαν και οι ανακλήσεις των μηνύσεων και η καλή γειτονία συνεχίζεται σε πολύ φιλικό πλέον κλίμα.

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και την εμπιστοσύνη σας.

 

Ο δρ Γιαννης Λύρας δεν είχε συμμετοχή στο υποτιθέμενο επεισόδιο, ούτε λεκτική αντιπαράθεση,  ούτε καμία σωματική επαφή πόσο μάλλον σωματική βλάβη κανενός τύπου.

 

 

 

Παραμένουμε στη διάθεση σας με αγάπη και εκτίμηση.

 

Ιωάννης Λύρας

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!