Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φτωχαίνει η Αθηνά Ωνάση – Πόσο μειώθηκε η περιουσία της

Φαίνεται πως η περιουσία που άφησε ο Έλληνας μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης και πέρασε στη μοναδική απόγονό του Αθηνά Ωνάση έχει αρχίσει να εξανεμίζεται τα τελευταία χρόνια.

Και ενώ η Αθηνά Ωνάση έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και ζει απομονωμένη, τα δημοσιεύματα θέλουν το μέγεθος της αμύθητης περιουσίας της να έχει συρρικνωθεί σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Η περιουσία που άφησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης

Ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων
Καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκατομμυρίων δολαρίων
Καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκατομμυρίων δολαρίων
Επενδύσεις εταιρειών 200 εκατομμυρίων δολαρίων
Άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες

Η σημερινή περιουσία που έχει η Αθηνά Ωνάση

Λιγότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια
217 τραπεζικοί λογαριασμοί
300 εκατομμύρια δολάρια μετρητά
Πολλές μετοχές
Ράβδοι χρυσού

Η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ροκανίζει χρόνο με τον χρόνο την αμύθητη περιουσία που της άφησε ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης.

Η «εξαφανισμένη» Αθηνά Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό. Μετά από ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο με τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, τον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή της, η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πιο ώριμη από ποτέ. Ήταν πριν δύο μήνες, στις 29 Ιανουαρίου, που συμπλήρωσε τα 38 της χρόνια.

Με τις τραγωδίες να έχουν σημαδέψει την οικογένειά της, έχει σταματήσει να επισκέπτεται την Ελλάδα. Ίσως σε μια προσπάθεια να αποτινάξει την τραγική μοίρα της οικογένειάς της.

Και ενώ πριν από λίγους μήνες, ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο έγινε πατέρας για τρίτη φορά, η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ζει τον έρωτά της με τον επίσης ιππέα Alberto Zorzi.

Η μοναδική απόγονος του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα δημοσιεύματα να επικεντρώνονται στον άνθρωπο που φέρεται να της έχει κλέψει την καρδιά, τον Ιταλό Alberto Zorzi.

TAGS
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!