Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση στον Άγγελο Μπράτη – «Κάποια αγόρια είναι πραγματικά top models»

Την αντίθεση του με τα όσα είπε ο Άγγελος Μπράτης, εξέφρασε η Έλενα Χριστοπούλου από τον αέρα της εκπομπής Πρωινό Μας

Ο άνδρας της μόδας δήλωσε: «Την πρώτη χρονιά ήμουν αυστηρός. Μετά κατάλαβα ότι δε θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά πήγα και είπα να είμαι αυστηρός μπας και έρθει καμία σοβαρή.

Είδα ότι δεν πρόκειται και λέω, “τι αγχώνεσαι; Δε θα βρούμε top model εδώ μέσα”. Μου είπαν ότι θα γίνεται χαμός αλλά μετά είδα ότι τζάμπα ταλαιπωρούμαι. Από ένα σημείο και μετά το παίρνεις απόφαση, λες εντάξει, δε θα έρθει η Ζιζέλ και σήμερα».

Η Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο, φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη αφού όπως είπε πολλά από τα αγόρια που συμμετείχαν στο ριάλιτι μοντέλων κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

«Ναι, εντάξει το καταλάβαμε ποικιλοτρόπως αυτό που είπε ο Άγγελος. Συζητήθηκε και πάρα πολύ. Εγώ το βλέπω σαν ένα χιούμορ της στιγμής και αμηχανία γιατί δεν ήξερε τι να απαντήσει. Βλέπω τα πράγματα μισογεμάτα, δε θέλω να τα δω μισοάδεια στη συγκεκριμένη περίπτωση. Την πρώτη σεζόν, ο Άγγελος, που ήμασταν μαζί, ήταν ένας άνθρωπος πολύ φοβισμένος και άπειρος, όπως κι εγώ, είχαμε σταθεί πολύ νηπιακά σε όλο αυτό. Είχε αμηχανία γι’ αυτό που έκανε μπροστά στην κάμερα…

Εμένα αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που έχουν κάνει κάτι. Εκτός από τα περσινά που εγώ δεν ξέρω. Μέσα από το GNTM, τα αγόρια συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή φιγουράρουν σε πολύ μεγάλες δουλειές στο εξωτερικό. Τα αγόρια πάνε πολύ δυνατά στο εξωτερικό και πραγματικά είναι top models. Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτά που είπε ο Άγγελος» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!