Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πατέρας στην Ισπανία βανδάλισε το αυτοκίνητο του γιού του για να μην οδηγήσει μεθυσμένος

Πολλοί γονείς μπορούν να κάνουν τα πάντα για την ασφάλεια των παιδιών της. Ωστόσο, ο πατέρας στην Ισπανία, που βανδάλισε το αυτοκίνητο του γιου του προκειμένου να μην οδηγήσει μεθυσμένος, μάλλον πρέπει να επιμείνει στον διάλογο. 

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός βανδάλισε το όχημα, σπάζοντας τα παράθυρα και προκαλώντας ζημιές και στο αμάξωμα με μια αξίνα. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 092, ότι ένας άνδρας διέλυε ένα όχημα BMW που ήταν σταθμευμένο στο δρόμο.

Μια διμοιρία που οδηγούσε προς την αναφερόμενη τοποθεσία του περιστατικού, παρατήρησε ένα λευκό φορτηγάκι που διέφευγε από τη σκηνή και κατάφερε να το σταματήσει. Στο εσωτερικό του βρίσκονταν ένας ηλικιωμένος άνδρας και ένας εμφανώς μεθυσμένος νεότερος επιβάτης.

Κατά την ανάκριση των δύο υπόπτων, η αστυνομία έμαθε ότι επρόκειτο για πατέρα και γιο και ότι ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν πράγματι υπεύθυνος για τον βανδαλισμό του αυτοκινήτου, η οποία άνηκε στον μεθυσμένο 32χρονο γιο του. Ο 60χρονος εξήγησε ότι είχε προσπαθήσει να πείσει το παιδί του να μην οδηγεί μεθυσμένος, αλλά μάταια. Φοβούμενος ότι θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φροντίσει να μην έχει αυτοκίνητο για να οδηγήσει.

Δεν έγινε γνωστό αν οι δύο άνδρες υπέστησαν οποιεσδήποτε συνέπειες, λαμβάνοντας υπόψη τον λόγο του βανδαλισμού, αλλά το αστυνομικό τμήμα του Λογκρόνιο ανέβασε την ιστορία στο Twitter και αμέσως έγινε viral.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!