Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τραγωδία στα Τέμπη: Ορίστηκαν οι νέοι εφέτες ανακριτές που θα διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος

 

Πρόκειται για έμπειρους δικαστικούς λειτουργούς που θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη

 

Αυτοί είναι οι μεταβατικοί Πρόεδροι – Διευθύνοντες Σύμβουλοι σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Η σύγκλιση της Ολομέλειας έγινε με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος εποπτεύει το σύνολο των ερευνών για το τραγικό δυστύχημα, λόγω της μείζονος σοβαρότητας της υπόθεσης που έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ.

 

Ο κ. Δασκαλόπουλος κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρηματολόγησε για την ανάγκη ορισμού έμπειρων δικαστικών λειτουργών για τις ανακρίσεις για το πολύνεκρο δυστύχημα.

 

Στην Ολομέλεια, σύμφωνα με πληροφορίες μετείχαν οι ανώτεροι δικαστικοί που υπηρετούν αυτή την εποχή στη Λάρισα και οι εφέτες που ορίστηκαν για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τους καλύτερους, με εμπειρία και νομική κατάρτιση.

 

 

 

 

Πάντως δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι και η πρωτόδικης ανακρίτρια κατά γενική ομολογία χειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τη δικογραφία όσες μέρες την είχεστα χέρια της.

 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις πηγών από το χώρο της δικαιοσύνης από τις πρώτες πράξεις που θα προχωρήσουν οι νέοι ανακριτές θα είναι και η κλήση προς απολογία των τριών κατηγορουμένων σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν συμπληρωματικές ποινικές διώξεις για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της σωματικής βλάβης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!