Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Μένει η ελπίδα, μένει η σκέψη, μα όχι εσείς» – Το συγκινητικό σημείωμα έξω από τον ΟΣΕ στη Λάρισα

Λουλούδια και κεράκια στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος αφήνουν από χθες κάτοικοι της Λάρισας, στην πλατεία ΟΣΕ στο κέντρο της πόλης.

Περίπου δύο ημέρες μετά το φριχτό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, επικρατεί απόλυτη θλίψη και οι κάτοικοι προσπαθούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που σημειώθηκε στην περιοχή τους.

Ένα από τα συγκινητικα σημειώματα που έχουν αφήσει στο σημείο, ανάμεσα στα λουλούδια και τα κεράκια, αναφέρει: «Πέρασαν οι ώρες, περνούν οι μέρες, περνάει ο χρόνος. Και μένει η σκέψη. Και φεύγει ο ήλιος, φεύγει η μέρα, φεύγει η στιγμή και μένει ο τόπος, μένει η ελπίδα, μένει η σκέψη, μα όχι εσείς. Καλό παράδεισο στις αδικοχαμένες ψυχές σας».

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας στο σημείο σύγκρουσης των δύο τρένων, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας οι συγγενείς αναμένουν για να μάθουν αν οι άνθρωποί τους – που μέχρι τώρα θεωρούνται αγνοούμενοι – έχουν ταυτοποιηθει με τις σορούς που εντοπίστηκαν στα «βαγόνια του θανάτου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!