Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άγριο έγκλημα: Σκότωσε τρεις έφηβες και προσπάθησε να βιάσει μια 12χρονη πριν τελικά αυτοκτονήσει

Ένα αδιανόητο έγκλημα έλαβε χώρα στο Τέξας όπου και 38χρονος δολοφόνησε 3 έφηβες και προσπάθησε να βιάσει μια 12χρονη. 

Αμέσως μετά ο 38χρονος αυτοκτόνησε αφού κατάφερε να βυθίσει το πένθος πολλές οικογένειες.

Οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες από το people.com, λένε ότι ο 38χρονος Humberto Valdez-Saldana σκότωσε τη 19χρονη Sayuri Gil – η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος – και τη μικρότερη αδελφή της, τη 13χρονη Melany Torres το βράδυ του Σαββάτου.

Άγνωστο το κίνητρο

Σύμφωνα με το ABC 13, το τρίτο θύμα αναγνωρίστηκε από την οικογένειά της ως η 14χρονη Laisha Perez, η οποία ζούσε στη γειτονιά Galena Park και ήταν φίλη με τις έφηβες κοπέλες.

Ο Valdez-Saldana ήταν ο φίλος της μητέρας της Sayuri και της Melany, η οποία δεν ήταν στο σπίτι την ώρα των δολοφονιών, αναφέρει το πρακτορείο.

Αφού ο Valdez-Saldana σκότωσε τους τρεις εφήβους, επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 12χρονο κορίτσι και στη συνέχεια της είπε να το σκάσει.

Η 12χρονη πήρε μαζί της και ένα κοριτσάκι 1 έτους  το οποίο βρισκόταν στο σπίτι.

Το κίνητρο για τις δολοφονίες δεν έχει γίνει γνωστό. Ο σερίφης της κομητείας είπε ότι η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει το κίνητρο για το έγκλημα, εξηγώντας ότι «δεν είχε νόημα, όλα είναι τραγικά».

«Πάντα χαμογελούσαν»

«Ήταν χαρούμενα κορίτσια», δήλωσε η οικογενειακή φίλη Suzanna Villa Franca για τις Sayuri και Melany, σύμφωνα με το ABC 13. «Πάντα χαμογελούσαν. Ακόμη και όταν ένιωθα άσχημα, είχαν πάντα ένα θετικό σχόλιο. Πάντα. Και οι δύο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!