Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκίνηση στο Τούρκικο Survivor: Η στιγμή που ανακοινώνουν στους παίκτες τους φονικούς σεισμούς (Βίντεο)

Στην γείτονα Χώρα Τουρκία, ακόμα μετρούν τις πληγές που άνοιξαν οι φονικοί σεισμοί. Πληγές που είναι δύσκολο να κλείσουν. Όλη η χώρα είναι βυθισμένη στην θλίψη που προκάλεσε αυτή η τραγωδία. 

Και ενώ η χώρα συνεχίζει να μετρά τις πληγές της και να θρηνεί για τους νεκρούς, οι παίκτες του τουρκικού Survivor, που δεν έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, μέχρι χθες δεν είχαν ιδέα για την τραγωδία που ζουν οι συμπολίτες τους.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έκανε την ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού και τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι σοκαρίστηκαν.

«Έγινε ένας πολύ μεγάλος σεισμός στη χώρα μας με επίκεντρο το Καχραμάνμαράς. Μιλήσαμε με τις οικογένειές σας. Δεν υπάρχουν απώλειες ζωής μεταξύ των στενών συγγενών σας. Ωστόσο, βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ως χώρα», είπε αρχικά ο παραγωγός του ριάλιτι, με τους παίκτες να συγκλονίζονται και να ξεσπούν σε κλάματα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάνουμε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Θα σας πάμε σπίτι σας. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την περιοχή που έχει πληγεί από το σεισμό, όσο μπορούμε. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Δε θέλω να μιλήσω πολύ. Μπορείτε να μιλήσετε με τους συγγενείς σας. Είθε ο θεός να μας βοηθήσει ως έθνος».

Το μήνυμα για τη βοήθεια της Ελλάδας

Στο μεταξύ, ο Ατζούν Ιλίτζαλι θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στη χώρα μας για τη βοήθεια που έστειλε η Ελλάδα και τις συγκινητικές προσπάθειες της ΕΜΑΚ.

Λίγο πριν ξεκινήσει το συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός, εμφανίστηκε στην οθόνη και γνωστοποίησε πως ο Τούρκος παραγωγός θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα στον ελληνικό λαό.

«Πριν την είσοδο των survivors και την έναρξη του αποψινού συμβουλίου και με αφορμή τα τραγικά γεγονότα και τους μεγάλους σεισμούς στην Τουρκία ο Ατζούν έχει ένα προσωπικό μήνυμα που θέλει να απευθύνει σε όλους όσοι παρακολουθείτε από την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Εκείνος εμφανίστηκε μαυροφορεμένος και σε μαύρο φόντο και έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» και την αγάπη του στους Έλληνες.

Το μήνυμά του

«Καλησπέρα σας. Όπως γνωρίζετε, έγινε ένας καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στη χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής

Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξη τους.

Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από τη χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό, η γρήγορη και εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα. Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά προγράμματα στην Ελλάδα, ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς και αυτό ήταν η αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές αυτό στην Τουρκία»

Τώρα, όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτή τη στιγμή μαζί μας.

Όπως λέω πάντα, είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες, και όπως είπαν και οι υπουργοί μας, δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας. Εκ μέρους μου και της χώρας μου, θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό πάρα πολύ. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!