Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βρέθηκε τελικά η Μαντλίν Μακάν; – Τα στοιχεία της 22χρονης που ισχυρίζεται πως είναι το εξαφανισμένο κορίτσι

Εδώ και αρκετά χρόνια η υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Σήμερα 16 χρόνια μετά μια 22χρονη από την Πολωνία, ισχυρίζεται πως είναι η Μαντλίν Μακάν.

 Όλα ξεκίνησαν μόλις η 22χρονη άκουσε «κάτι» από τη γιαγιά της και έκτοτε είναι πεπεισμένη ότι είναι η Μαντλίν.

Η ίδια μάλιστα έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με την ονομασία «@iammadeleinemcann», όπου έχει αναρτήσει βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς τους ισχυρισμούς της. Μεταξύ αυτών είναι και ο ισχυρισμός ότι έχει ένα στίγμα στο μάτι της και μια φακίδα στο πόδι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν. Σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν ένα test DNA για την εξακρίβωση των ισχυρισμών της.

Η 22χρονη πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος μιας και η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

Οι Γερμανοί ερευνητές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση της εξαφάνισή της κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία το 2007 εκτιμούν σκοτώθηκε από τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες από την ημέρα της εξαφάνισής της, αλλά το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!