Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θεσσαλονίκη: Η μητέρα δεν είχε ενημερωθεί για νοσηλεία του 2,5 ετών παιδιού

 

Παραμένει το μυστήριο με την τραγωδία με το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό στο δημοτικό βρεφοκομείο της Θεσσαλονίκης  «Άγιος Στυλιανός», την ώρα που συνεχίζεται που η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη και συνεχίζεται η έρευνα.

 

Το κοριτσάκι που καταγωγή από τη Νιγηρία, αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα με τις αμυγδαλές του και το προηγούμενο 24ωρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Πώς το 2,5 ετών κοριτσάκι έχασε τη ζωή του σε 24ωρες – Το ξέσπασμα της μητέρας

Οι γιατροί φέρεται να χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή για 10 ημέρες και έπειτα θα γινόταν επανέλεγχος. Στη συνέχεια το κοριτσάκι επέστρεψε στο ίδρυμα, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή και παραμονή του στο νοσοκομείο και εντοπίστηκε νεκρό.

 

Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει ελλειπή ενημέρωση από το βρεφοκομείο καθώς κανείς δεν της είπε ότι το παιδί της ήταν άρρωστο και είχε νοσηλευτεί και υποστηρίζει πως όταν το είχε δει τελευταία φορά ήταν μία χαρά.

 

«Μείζον ζήτημα ότι η μητέρα δεν είχε ενημερωθεί για νοσηλεία»

«Η μητέρα με όλη τη συγκεκριμένη κατάσταση, με την απώλεια του μονάκριβου παιδιού της, είναι συγκλονισμένη. Είναι διαλυμένη πραγματικά. Υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία θα πρέπει να διερευνηθούν. Θα πρέπει να λάβουμε τον ιατρικό φάκελο του παιδιού και από τον Άγιο Στυλιανό και από το Ιπποκράτειο, γιατί μας είχαν πει ότι υπάρχει και μια άλλη νοσηλεία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!