Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εκτακτα μέτρα για τον χιονιά στην Αττική: Κλειστά σχολεία, δικαστήρια, λαϊκές αγορές τη Δευτέρα, τηλεργασία στο Δημόσιο

 

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα»

Σοβαρά προβλήματα προκαλεί στην Αττική η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», ενώ οι χιονοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες.

 

Ως αποτέλεσμα, τη Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, τα δικαστήρια, οι λαϊκές αγορές, ενώ το Δημόσιο θα λειτουργήσει με τηλεργασία, ως επί το πλείστον.

 

 

 

Επίσης, κλειστά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική.

α σχολεία, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα, ενώ για το τι θα γίνει την Τρίτη θα υπάρξει σύσκεψη αύριο.

«Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ξεκίνησαν να εκδηλώνονται σήμερα το πρωί στην Αττική και τις μετεωρολογικές προβλέψεις ότι τα φαινόμενα αυτά θα επιδεινωθούν το επόμενο 24ωρο, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κατόπιν και σχετικής διαβούλευσης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Και συνεχίζει: «Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με στόχο την προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού) από ενδεχόμενους κινδύνους μετακίνησης, από και προς τις σχολικές μονάδες.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!