Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μοντέλο στην επίδειξη του Valentino… γκρεμίστηκε στην πασαρέλα -Πέταξε εκνευρισμένη τα παπούτσια

To γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με ένα μοντέλο από τις ΗΠΑ, το οποίο δεν κατάφερε να περπατήσει πάνω στις γόβες στιλέτο κατά την διάρκεια της επίδειξης του Valentino, με αποτέλεσμα να πέσει.

Οι θαυμαστές άσκησαν κριτική στον ιταλικό οίκο μόδας για τα «επικίνδυνα» παπούτσια του, με ορισμένους να υποστηρίζουν πως τα μοντέλα είχαν πάρει λάθος νούμερα παπουτσιών και, ως εκ τούτου, δεν μπορούσαν να περπατήσουν σωστά.

Το μοντέλο ταλαντεύεται πάνω στα τακούνια και τελικά πέφτει

Το βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την 58χρονη Κρίστεν ΜακΜενάμι στη μέση της πασαρέλας, να ακροβατεί στα ουρανοκατέβατα στιλέτο της. Αφού ταλαντεύτηκε για μερικά βήματα, το μοντέλο χάνει την ισορροπία του και πέφτει στα γόνατα. Αμέσως, οι θεατές σπεύδουν να την βοηθήσουν. Ωστόσο, πριν προλάβουν να την πλησιάσουν, η ΜακΜενάμι, απογοητευμένη από την κατάσταση, πετάει τα τακούνια της και σηκώνεται. Με ένα παπούτσι στο κάθε χέρι, ολοκλήρωσε την πασαρέλα, αλλά ξυπόλητη.

Αφού ταλαντεύτηκε για μερικά βήματα, η McMenamy έχασε την ισορροπία της και έπεσε στα γόνατα. Αμέσως, οι θεατές πήδηξαν για να την υποστηρίξουν. Ωστόσο, πριν προλάβουν να την πλησιάσουν, η McMenamy, απογοητευμένη από την κατάσταση, πέταξε τα τακούνια και σηκώθηκε. Με ένα τακούνι σε κάθε χέρι, ολοκλήρωσε το περπάτημά της στην πασαρέλα, αλλά ξυπόλητη.

Ένα άτομο έγραψε στο Twitter: «Αυτό το βίντεο με κάνει να μην θέλω ποτέ να αγοράσω παπούτσια Valentino. Άλλοι ανέφεραν πως αυτή δεν ήταν «η πρώτη φορά που ο Valentino είχε προβλήματα με τα παπούτσια του στην πασαρέλα» ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Φοβάμαι ότι απλά δεν δίνουν τα σωστά νούμερα ή τα παπούτσια τους είναι απλά τόσο χάλια για να περπατάς. Διαφορετικά γιατί να πέφτει ένας θρύλος της δεκαετίας του ‘90;».

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και πέρυσι κατά την επίδειξη μόδας του ίδιου οίκο με πολλά μοντέλα να σκοντάφτουν ή να πέφτουν στην πασαρέλα. Τότε, η fashion blogger Aimee Song, η οποία καθόταν στην πρώτη σειρά στην επίδειξη, δήλωσε σε ένα βίντεο στο TikTok πως ένα από τα μοντέλα φορούσε παπούτσια που «της ήταν πολύ μικρά» και «κατέληξε τελικά να τα βγάλει».

Επιστρέφοντας στην ΜακΜενάμι, οι χρήστες παρατήρησαν επίσης πως όταν τελικά σηκώθηκε όρθια και συνέχισε την πασαρέλα της, περπατούσε αμήχανα. «Τα παπούτσια της έκαναν τόση ζημιά που ξέχασε πώς να περπατάει κανονικά» έγραψε κάποιος. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Κοιτάξτε πόσο ασταθή είναι τα πόδια της αφότου τα έβγαλε. Εγώ δεν έχω Valentino παπούτσια, αλλά από την εμπειρία μου από άλλα brands όπως Balenciaga, YSL κλ.π. θεωρώ ότι τα πολυτελή παπούτσια δεν είναι ως επί το πλείστον άνετα».

Κάποιοι άλλοι πάντως, θυμήθηκαν μια παρόμοια πτώση του ίδιου μοντέλου. Τον περασμένο καλοκαίρι στην επίδεικη του Jean Paul Gaultier στο Παρίσι, η ΜακΜενάμι ντυμένη με ένα ολόλευκο σύνολ ομε μια μακριά κάπα να κρέμεται από το πίσω μέρος ενός καπέλου του μπέιζμπολ, έχασε και πάλι την ισορροπία της και έπεσε, με τους θεατές να σπεύδουν να την βοηθήσουν.

Η αντίδραση του μοντέλου

Η ίδια η Κρίστεν ΜακΜενάμι φάνηκε πάντως να διασκεδάζει με το περιστατικό. Σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία την ώρα που ετοιμαζόταν για την πασαρέλα, γράφοντας στη λεζάντα: «Πριν από την πτώση».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!