Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Η Καϊλή είναι αθώα» – Πάνω από μια ώρα η απολογία της

Η απολογία της Εύας Καϊλή ολοκληρώθηκε στις 12:30. Κατέθετε για πάνω από μια ώρα για τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση Qatargate.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, που κράτησε περισσότερη από μια ώρα ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μεταξύ άλλων, επανέλαβε πως η κ. Καϊλή είναι αθώα, ενώ τόνισε πως δεν έχει δωροδοκηθεί ποτέ και από κανέναν.

Από την πλευρά του, ο βέλγος δικηγόρος, Αντρέ Ριζόπουλος, δήλωσε πως η απόφαση για το αν θα προφυλακιστεί η Εύα Καϊλή θα εκδοθεί πιθανώς αργά σήμερα το βράδυ.

«Ζητήσαμε η κυρία Καϊλή να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι» είπε ο κ. Ριζόπουλος, παίρνοντας τον λόγο. Ο κ. Ριζόπουλος αρνήθηκε να προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις και έστρεψε το ενδιαφέρον στις ανακοινώσεις που θα γίνουν αργότερα σήμερα.

Τι είπε στην απολογία της

«Όπως σας είπαμε και στα Γαλλικά, η διαδικασία είναι απόρρητη, δεν μπορούμε να μπούμε στην ουσία, το απόγευμα θα βγει η απόφαση. Τα είπαμε όλα μας τα επιχειρήματα: η κ. Καϊλή ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί, η κ. Καϊλή είναι αθώα» είπε χαρακτηριστικά στα ελληνικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, η υπερασπιστική γραμμή της ευρωβουλευτή και πρώην αντιπρόεδρου του Ευρωκοινοβουλίου είναι ότι δεν γνώριζε, ούτε συμμετείχε στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο σύντροφός της.

Η Εύα Καϊλή ισχυρίζεται, επίσης, ότι δεν είχε ποτέ κυριότητα ή κατοχή στα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό τους διαμέρισμα στις Βρυξέλλες, δεν έχει δωροδοκηθεί ποτέ από κανέναν και δεν είχε προσωπική ατζέντα για το Κατάρ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!