Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πρώτη δήλωση της Εύας Καϊλή από την φυλακή: «Με καθαρή συνείδηση θα δώσω τη μάχη για την αθωότητά μου»

 

Έχω καθαρή τη συνείδησή μου» δηλώνει στο Star μέσα από τις φυλακές του Χάρεν η   Εύα Καϊλή που χαράσσει τώρατη «στρατηγική» της απέναντι στους Βέλγους δικαστές.

 

 

Στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δείχνοντας επί της ουσίας τον σύντροφό της πίσω από χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα που έμεναν στις Βρυξέλλες.

 

 

 

 

Μέσα από τις φυλακές η Εύα Καϊλή επιμένει ότι είναι αθώα και θα το αποδείξει. «Με καθαρή τη συνείδησή μου θα δώσω τη μάχη για την αθωότητά μου», δήλωσε μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός της στο Star η ευρωβουλευτής.

 

Η στρατηγική που θα ακολουθήσει

 

 

Οι Βέλγοι δικαστές δεν έχουν πεισθεί για την αθωότητά της, γι’ αυτό και την έχουν ήδη κρατούμενη στις φυλακές του Χάρεν. Την ερχόμενη Πέμπτη δε θα κριθεί η ουσία της υπόθεσης, αλλά αν θα παραμείνει στη φυλακή ή όχι.

 

Εκείνη έχει πια το βάρος της απόδειξης. Οι δύο δικηγόροι της θα επιχειρηματολογήσουν σε δύο βασικούς άξονες:

 

Ότι δεν είναι ύποπτη φυγής.

Ότι δεν έχει σχέση με τα χρήματα που βρέθηκαν τόσο στο σπίτι της όσο και στη βαλίτσα του πατέρα της.

 

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι κάλυψε πλήρως την Εύα Καίλή, αλλά δεν έπεισε τους Βέλγους δικαστές

 

Ο Τζόρτζι την κάλυψε πλήρως με τους Βέλγους, όμως οι δικαστές κρατούν μικρό καλάθι σε αυτή την ομολογία και σε ό,τι αφορά στην Εύα Καϊλή. Πιστεύουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το έκανε για να καλύψει τη μητέρα του παιδιού του.

 

«Όλα έγιναν εκείνες τις ώρες, όταν η Καϊλή είδε τα χρήματα, δεν πήρε πειστική απάντηση για την προέλευσή τους και ζήτησε αμέσως να φύγουν από το σπίτι. Ο πατέρας της ανέλαβε να είναι ο κούριερ γιατί δεν υπήρχε άλλος», αναφέρει δημοσίευμα της Corriere della Serra.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!