Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίντεο σοκ – Γυναίκα γέννησε όρθια στο δρόμο έξω από το μαιευτήριο

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι εικόνες από την Κίνα, με μια γυναίκα να γεννά στον δρόμο. Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται να είναι θύμα της πολιτικής zero covid που έχει εφαρμόσει το καθεστώς Σι.

Η γυναίκα, σύμφωνα με χρήστες του Twitter, αναγκάστηκε να γεννήσει στη μέση του δρόμου, γιατί δεν είχε προλάβει να κάνει τεστ για τον κοροναϊό, ώστε να έχει την αρνητική αναφορά που χρειάζεται για να μπει στο μαιευτήριο.

Βίντεο σοκ

Στο βίντεο φαίνεται,  η γυναίκα να φέρνει το παιδάκι της στον κόσμο, ενώ είναι όρθια στο πεζοδρόμιο. Γύρω της έχουν μαζευτεί πολίτες, που την βοηθούν να γεννήσει.

Η πολιτική μηδενικής covid και οι διαδηλώσεις

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Κίνας επιμένει στην πολιτική «μηδενικής COVID» εφαρμόζοντας συνεχώς σκληρά περιοριστικά μέτρα, με τους πολίτες εδώ και μέρες να πραγματοποιούν μεγάλες διαδηλώσεις.

Χθες βράδυ, πραγματοποιήθηκαν νέες διαδηλώσεις, που σημαδεύτηκαν από βίαια επεισόδια, στην Γκουάνγκτζου, πόλη 19 εκατ. κατοίκων.

Πολίτες συγκρούστηκαν με αστυνομικούς που φόραγαν ολόσωμες λευκές προστατευτικές στολές και κράταγαν ασπίδες πάνω από τα κεφάλια τους για να μη τους χτυπήσουν αντικείμενα που εκτοξεύονταν εναντίον τους, όπως δείχνουν πλάνα που κυκλοφορούν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Σε άλλο βίντεο, εικονίζονται συλληφθέντες με χειροπέδες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!