Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρα (25/11)

ΚΡΙΟΣ

Μη φοβάσαι τις… τρικλοποδιές στη δουλειά. Έχεις κι εσύ ισχυρούς «συμμάχους». Ένα σχέδιό σου προχωράει γρήγορα. Εμπιστεύσου παλιούς- έμπειρους συνεργάτες σου. Κάνε καλό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις αρκετό χρόνο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει. Πέρνα καλά και θα δεις αν πάει για σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι σίγουρο πλέον ότι υπολογίζουν την καλή σου δουλειά. Μην αγχώνεσαι γιατί θα βρεθεί λύση. Επίσης καταφέρνεις να κατατροπώσεις έναν ανταγωνιστή. Μη φοβηθείς να διατυπώσεις μια νέα ιδέα σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος μην έχεις άγχος, για να μπορέσεις να διαχειριστείς μια νέα γνωριμία με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσεις κάποιο συνεργάτη ή φίλο να σε επηρεάσει και κυρίως να σε εμποδίσει να κερδίσεις «συμμαχίες» για ένα καινούργιο σου σχέδιο. Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την άνοδό σου. Δείξε τους ποιος έχει το πάνω χέρι. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην τσακωθείς κι αν είσαι αδέσμευτος αφήνεσαι σε νέο πρόσωπο που σε ανεβάζει ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χειρίσου την κατάσταση στη δουλειά με διπλωματία. Το σίγουρο είναι πως οι συνεργάτες σου σε εκτιμούν και θέλουν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι καινούργιο ξεκινήσεις. Όμως πριν το κάνεις να ελέγξεις πολύ καλά τα οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος ένας αιφνιδιασμός σε εκπλήσσει. Αν σου αρέσει, μη διστάζεις να προχωρήσεις.

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε γιατί έχεις έπαρση που θα πρέπει να τη μετριάσεις. Όλα πάνε καλά στα επαγγελματικά σου και το ταμείο σου γεμίζει, γι’ αυτό είναι κρίμα να κάνεις εχθρούς. Άλλωστε να θυμάσαι «η ισχύς εν τη ενώσει». Το ταίρι σου σε στηρίζει και θα πρέπει να είσαι ευγνώμων που το έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος ο ρομαντισμός σε βοηθάει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πελαγώσει με θέματα δουλειάς ενώ σου «σκάει» και μια ξαφνική ζημιά. Προσπάθησε να φανείς ψύχραιμος. Η σημερινή μέρα σε βοηθάει, όπως και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις να επικρίνεις το ταίρι σου. Δείξε του τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται νέα γνωριμία αλλά θα υπάρξει πρόβλημα από ένα ψέμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε τάξη, οπότε σου φεύγει αρκετό άγχος. Θα σε προβληματίσει μόνο ένας συνεργάτης που θα θελήσει να αυτονομηθεί. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του και μην τον παρακαλέσεις αν δεν θέλει. Αν είσαι δεσμευμένος τα πας καλά αλλά μην αρχίσεις να λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος δεν θέλεις να αφεθείς σε κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αρχίσεις τις καχυποψίες σου γιατί δεν κρύβονται παντού εχθροί. Μην καθυστερήσεις να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία. Μόνο εξέτασε καλά τα ψιλά γράμματα. Επίσης κάνε νέο οικονομικό προγραμματισμό για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε βγάζει από μια δύσκολη θέση ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Προχώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταφέρνεις να πείσεις τους συνεργάτες σου. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο, ενώ θα αποδυναμώσεις ένα συνεργάτη σου που είναι αρνητικός. Άλλωστε, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει να κάνεις αυτό που έχεις ονειρευτεί, οπότε προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις καλά με το ταίρι σου και μοιράζεστε πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια οικονομική πρόταση φαίνεται ενδιαφέρουσα. Μην τη βάλεις στο συρτάρι γι’ αργότερα. Θα δεις ότι σύντομα θα έχεις κέρδη καθώς με τον προγραμματισμό σου καταφέρνεις να κάνεις θαύματα. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος μην έχεις ανασφάλειες και προχώρα σε μια νέα γνωριμία που σου κλείνει το μάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί οι ανταγωνιστές σου παραμονεύουν. Έτσι είναι πιθανόν να σου «κλέψουν» μια ιδέα ή να «χτυπήσουν» μια δουλειά που βολιδοσκοπούσες εδώ και καιρό. Εξέτασε ποιος συνεργάτης σου μιλάει πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος αφέσου στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος γνωρίζεις ένα άτομο που θα σου φέρει χαρά και αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνε μακριά από συγκρούσεις και ακολούθησε τη δική σου διαίσθηση. Όσο κι αν προσπαθήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιές δεν θα τα καταφέρουν, αρκεί να επιλέξεις σωστά σε ποιους εμπιστεύεσαι τα επόμενα σχέδιά σου. Μην τσακωθείς αλλά απομόνωσε διακριτικά αυτούς που υποψιάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει.

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime 25/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!