Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μουντιάλ 2022: Ο Ολλανδός τερματοφύλακας – ήρωας που είχε πληρώσει λύτρα για το αυτοκίνητό του

Πρωτάρης στην Εθνική Ολλανδίας και σε Μουντιάλ, ο τερματοφύλακας Άντριες Νόπερτ βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει το μηδέν στον αγώνα με τη Σενεγάλη τη Δευτέρα.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας των «Οράνιε», με ύψος 2,03, έχει μια ποδοσφαιρική ιστορία που μοιάζει με παραμύθι, από αυτά που στέλνουν τον ήρωα από τα χαμηλά στα ψηλά.

Η σπουδαιότερη ομάδα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του είναι η Χερενφέν στην οποία ανήκει και σήμερα. Η Εθνική Ολλανδίας, ελέω του τραυματισμού του Κάσπερ Σίλεσεν, αναγκάστηκε να βρεθεί στο κορυφαίο γεγονός με τρεις τερματοφύλακες που μετρούν αθροιστικά οκτώ παρουσίες με το εθνόσημο (!).

 

 

 

 

Ο “γάτος” Φαν Χααλ επέλεξε για το παιχνίδι με την Σενεγάλη τον Νόπερτ και δύσκολα θα του πάρει πίσω τη φανέλα του βασικού.  Ποιος είναι όμως ο 28χρονος τερματοφύλακας;

Απέναντι στη Μαφία

Στην Ιταλία  όταν έπαιζε στην Φότσια (2018-19) έγινε πρωτοσέλιδο για μια δήλωσή του ότι ο υπόκοσμος της πόλης τον ανάγκασε να πληρώσει λύτρα για να πάρει πίσω το αυτοκίνητο που του έκλεψαν.

Μιλώντας στο ESPN είχε αναφερθεί και για την ανασφάλεια που ένιωθε. Ειδικά μετά τις ήττες της ομάδας δεν τολμούσε αυτός και οι συμπαίκτες του να βγουν από τα σπίτια τους. Οι ultras, οι φανατικοί της ομάδας, τους ξεφούσκωναν τα λάστιχα και όχι μόνο.

«Μου έκλεψαν το αυτοκίνητό μου, αλλά μπόρεσα να το πάρω πίσω από τη μαφία» είχε σημειώσει ο τερματοφύλακας.


Η Φότζα εκείνη τη σεζόν έπεσε στην Γ’ κατηγορία και ο “ήρωας” μας έμεινε άνεργος.

Η Ντόρντρεχτ έγινε η ομάδα που τον πήρε από την ανεργία αλλά υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και η ομάδα δεν κάλυψε τα έξοδα της επέμβασης αφού είχε “χτυπηθεί” από την πανδημία και το ταμείον ήταν μείον!

Όταν ξεπέρασε το πρόβλημα η γυναίκα του του πρότεινε να γίνει αστυνομικός. Το σκέφτηκε αλλά δεν το τόλμησε. Ξεκίνησε να παίζει και πάλι στην Γκόου Αχέντ Ίγκλς και από εκεί έκανε τη μεγάλη μετατραφή στη Χερενφέν.

Ετσι άνοιξε και η πόρτα της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας.

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!