Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ρονάλντο μιλά για τον θάνατο του παιδιού του – «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιέγραψε τον θάνατο του νεογέννητου γιου του ως τη «χειρότερη στιγμή» της ζωής του στην τελευταία χειμαρρώδη και αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν.

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας και η 28χρονη σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αποκάλυψαν με τραγικό τρόπο ότι ο νεογέννητος γιος τους, που ονομάστηκε Έιντζελ, πέθανε κατά τη γέννα στις 18 Απριλίου, αλλά η δίδυμη αδερφή του Μπέλα επέζησε.

«Ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου», λέει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Μόργκαν στο τελευταίο απόσπασμα της συνέντευξής του στο «TalkTV», η οποία μεταδίδεται ολόκληρη σήμερα και αύριο.

«Όταν έχεις ένα παιδί περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν έχεις ένα πρόβλημα είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζίο είχαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλές διοργανώσεις. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου».

Κράτησε τις στάχτες του μωρού του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε ότι κρατάει τις στάχτες του Έιντζελ κοντά σε εκείνες του πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε από ηπατική ανεπάρκεια το 2005, σε ένα παρεκκλήσι στο σπίτι του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!