Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Για πρώτη φορά τρανς μοντέλο κέρδισε σε τοπικά καλλιστεία Miss America: «Είναι τιμή μου»

Μια 19χρονη στο Νιού Χαμσάιρ των ΗΠΑ έγινε η πρώτη τρανς διαγωνιζόμενη που κέρδισε τα τοπικά καλλιστεία Miss America.

Η Brían Nguyen κέρδισε στον πρόσφατο διαγωνισμό ομορφιάς και στέφθηκε Miss Greater Derry 2023, που επιβραβεύει την νικήτρια με στέμμα, τίτλο και μια υποτροφία.

«Στην 100 ετών ιστορία του Miss America, έγινα επίσημα η πρώτη transgender κάτοχος τίτλου στον οργανισμό Miss America», ανακοίνωσε στο Instagram.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το συναίσθημα της ευκαιρίας που μου δόθηκε να υπηρετήσω την κοινότητά μου και να την εκπροσωπήσω για πρώτη φορά στη διοργάνωση Miss New Hampshire», συνέχισε.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να στέφομαι η νέα σας Μις Greater Derry 2023 και ενθουσιασμένη που θα σας δείξω τι κρύβω στο μανίκι μου. Θα είναι μια καταπληκτική χρονιά», κατέληξε.

Σύμφωνα με την σελίδα που διατηρεί στο Instagram με περίπου 3.500 followers, είναι 19 ετών και πρωτοετής στο Nashua Community College, όπου σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ διαθέτει και TikTok με 43.000 followers.
Όπως εξηγεί, φιλοδοξεί να «δημιουργήσει βιώσιμα, ηθικά και χωρίς αποκλεισμούς προϊόντα όπως ρούχα, καλλυντικά και αξεσουάρ. Ελπίζω επίσης να συνεχίσω να εξελίσσω την καριέρα μου στον τομέα του μόντελινγκ και των social media».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brían Nguyen (@brianannguyen)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!