Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τρόμος σε πτήση: Καπνοί σε πιλοτήριο και καμπίνα, επιβάτες κλαίνε και ουρλιάζουν

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι επιβάτες της Delta από την Ατλάντα στο Λος Άντζελες, όταν καπνοί έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο πιλοτήριο και την καμπίνα του αεροσκάφους.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, με την πτήση 2846 της Delta να καταφεύγει σε αναγκαστική προσγείωση στην Αλμπουκέρκη, καθώς ξαφνικά καπνός γέμισε τόσο την καμπίνα των επιβατών όσο και το πιλοτήριο.

Το βίντεο που κατέγραψε ένας από τους επιβάτες του αεροπλάνου δείχνει την καμπίνα να γεμίζει καπνό από το μπροστινό μέρος, με τον podcaster Γκάρι Βον να λέει ότι η ορατότητα μέσα στην καμπίνα είχε περιοριστεί τόσο που εκείνος μπορούσε να δει μόνο λίγες σειρές καθισμάτων μπροστά του.

Σύμφωνα με τον Βον, ο πιλότος είπε στους 193 επιβάτες ότι έχει χαθεί η πίεση λαδιού στον δεξιό κινητήρα και ότι το αεροσκάφος έχει χάσει κάθε ισχύ. Όση ώρα επικρατούσε ο πανικός, τέσσερις αεροσυνοδοί σηκώθηκαν και μοίραζαν νερό στους επιβάτες, σύμφωνα με τον Βον.

«Ήξερα ότι κάτι καταστροφικό είχε συμβεί. Όλοι έκλαιγαν, ούρλιαζαν, νόμιζαν ότι ουσιαστικά οι κινητήρες είχαν σβήσει, ότι το αεροπλάνο απλώς γλιστρούσε στον αέρα. Δεν υπήρχαν αναταράξεις, δεν υπήρχε τίποτα», λέει ο Βον στο podcast του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!