Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (01/11)

 

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας αρχίζει απότομα, αλλά θετικά για σένα, παρά τις πολλές ανατροπές στη ζωή σου. Οι φίλοι σου, οι συνεργάτες σου και το ταίρι σου, αν έχεις, θα είναι δίπλα σου σε ό,τι αποφασίσεις να ξεκινήσεις, το οποίο θα έχει επιτυχία. Στα αισθηματικά σου μην έχεις νεύρα, ενώ, αν βολιδοσκοπείς ένα ταίρι, θα έχεις καλά μηνύματα. Προχώρησε.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μια χαρά μπαίνει ο μήνας καθώς έχεις κέρδη και όλοι σε θαυμάζουν. Μη δίνεις σημασία σε ανταγωνιστές που προσπαθούν σε πλήξουν. Δεν θα καταφέρουν τίποτα γιατί εσύ έχεις πάρει φόρα, ενώ απολαμβάνεις και τη λαμπερή κοινωνική σου εικόνα. Στην προσωπική σου ζωή θα δείξεις υπευθυνότητα στο ταίρι σου, ενώ στους ελεύθερους μια γνωριμία υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η παρορμητική συμπεριφορά σου στα επαγγελματικά γιατί θα πέσεις σε λάθη που δεν θα διορθώνονται. Κάποιο σχέδιό σου μπαίνει με επιτυχία στην τελική εφαρμογή. Να φροντίσεις να κάνεις καλό προγραμματισμό. Στα αισθηματικά σου μην κάνεις κόντρες και ανούσιους καβγάδες. Από την άλλη, αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ και κατακτήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικονομικά θα έχεις μια ευχάριστη εξέλιξη που ούτε καν την περιμένεις. Πρόσεξε να μην τσακωθείς με συνάδελφό σου γιατί θα χάσεις έναν ισχυρό σύμμαχο. Θα δώσεις μεγάλη προσοχή στη συναισθηματική σου ασφάλεια. Θα περάσεις μια νύχτα πάθους αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα «μαγέψεις» ένα πρόσωπο που έρχεται για να μείνει. Μη διστάζεις.

 

ΛΕΩΝ
Έχει έρθει η ώρα να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί – κάτι που σου στοίχισε στη δουλειά. Οικονομικά θα έχεις μικρά προβλήματα γιατί δεν συνεργάζεσαι αρμονικά με τους άλλους και δεν ακούς τους συναδέλφους ή τους συνεταίρους σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις νέες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα τακτοποιείς εκκρεμότητες και σου φεύγει μεγάλο άγχος. Έχεις μια επαγγελματική επιτυχία που ολοκληρώνεται χάρη στη σκληρή δουλειά σου. Μην ενθουσιαστείς και συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Στα αισθηματικά σου μην κατακρίνεις συνεχώς το ταίρι σου γιατί είναι στο «τσακ» να σου κουνήσει το μαντίλι, ενώ αν είσαι ελεύθερος έρχεται νέος έρωτας, κεραυνοβόλος και φλογερός.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα βλέμματα θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σου κι αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Μην ξεφύγεις όμως κάνοντας παράλογα έξοδα για την καλοπέρασή σου και για αυτούς που αγαπάς. Θα το μετανιώσεις αργότερα που θα σου λείψουν τα χρήματα. Το ταίρι σου είναι γεμάτο πάθος ενώ αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεις το μεγάλο έρωτα. Μόνο μη χτυπάς και αλλού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα κλειστείς στον εαυτό σου καθώς θέλεις να αφήσεις οριστικά πίσω σου το παρελθόν και να επιλέξεις ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις λίγο άγχος για έξοδα του σπιτιού. Θα τα καταφέρεις καθώς θα έχεις απρόσμενα κέρδη. Στα αισθηματικά σου μην παρασύρεσαι σε εντάσεις ενώ αν είσαι ελεύθερος κάνεις βήματα για επανασύνδεση. Τόλμησέ το.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε έχει πιάσει η τάση σου για σπατάλη και πρέπει να σταματήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Ρίξου στη δουλειά γιατί τελευταία βαριέσαι και παρατάς πράγματα στην τύχη τους. Σήμερα θα κάνεις μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ερωτικά μηνύματα και κατακτήσεις ευνοούνται. Μόνο μην το παίξεις σε διπλό ταμπλό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα ξέρεις πώς να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου. Θα έχεις κέρδη και θα σου φύγει το άγχος που σε «κυνηγάει» τις τελευταίες μέρες. Συναισθηματικά αφήνεσαι στο ταίρι σου να σε ταξιδέψει. Αν δεν έχεις ταίρι, ένα πρόσωπο σου αποκαλύπτεται. Ακολούθησέ το, αν σου αρέσει, αλλιώς μην αναλωθείς σε μια σχέση βολέματος. Θα το μετανιώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καριέρα σου έχει πάρει τα πάνω της, αλλά θα πρέπει να προσέξεις την τάση που έχεις να ξοδεύεις αλόγιστα. Πρόσεξε να μην τσακωθείς στη δουλειά για ανούσια πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς υπέροχα με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα ρίξεις τα… δίχτυα σου παντού! Πρόσεξε γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Απόφυγε ίντριγκες και κουτσομπολιά που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Οικονομικά πας καλά αλλά χρειάζεσαι νέο προγραμματισμό. Η ψυχολογική και συναισθηματική σου κατάσταση είναι αυτό που θέλεις να διορθώσεις και γι’ αυτό κινείσαι παρασκηνιακά για να δεις τι συμβαίνει γύρω σου. Συναισθηματικά μην είσαι ζηλιάρης, ενώ αν είσαι ελεύθερος μη βασίζεσαι σε μεγάλα λόγια.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time την 1η Νοεμβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!