Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελισάβετ: Επίσημα αποκαλυπτήρια του τάφου της Βασίλισσας -Πόσο κοστίζει το εισιτήριο

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ταφή της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, η

βασίλισσα Ελισάβετ έχει πλέον επανενωθεί με τους πολυαγαπημένους γονείς της, την αδελφή της Μαργαρίτα και τον σύζυγό της Φίλιππο.

 

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ενταφιάστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στο μνήμα του πατέρα της, Γεωργίου ΣΤ’, που πέθανε το 1952.

 

 

 

 

Η νέα ταφόπλακα φέρει, όπως συνέβαινε ήδη, τα ονόματα των γονέων της Βασίλισσας – του προηγούμενου Βασιλιά (1895 – 1952) και της Βασίλισσας Μητέρας Ελισάβετ (1900-2002) – και πλέον της μονάρχη που κηδεύτηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και του συζύγου της Φιλίππου (1921-2021).

 

Το όνομα της Αυτού Μεγαλειότητας είναι πλέον γραμμένο επάνω στη βελγική μαύρη πέτρινη πλάκα, με χρυσά γράμματα, μαζί με αυτά της βασιλομήτωρ, του πρώην βασιλιά και του δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 99 ετών πριν από 17 μήνες.

 

 

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο

Το κοινό μπορεί να υποβάλει τα σέβη του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την ξενάγηση στο κάστρο, το οποίο κοστίζει 28,50 λίρες το Σάββατο και 26,50 λίρες τις υπόλοιπες ημέρες, λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα μετά την κηδεία του εκλιπόντος μονάρχη που παρακολούθησαν πάνω από 30 εκατομμύρια Βρετανοί.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!