Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηράκλειο: Πέθανε 36χρονος λαουτιέρης μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου, καθώς πέθανε ο λαουτιέρης Αποστόλης Φραγκιαδάκης.

Ο μουσικός πολύ γνωστός στην Κρήτη ήταν μόλις 36 ετών. Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ο 36χρονος ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία στις Σίσες όταν ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9). 

Παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, οι διασώστες δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο και ξαφνικό χαμό του 36χρονου Αποστόλη Φραγκιαδάκη.

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα των δικών του ανθρώπων που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με μια μαντινάδα και λόγια αγάπης. «Δεν το πιστευω αξα στα δυσκολα παντα η φωνη σου μου φερνε χαρα», γράφει η Ευαγγελία Στρατάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ ξάδερφος του 36χρονου τον αποχαιρέτησε ε μια μαντινάδα: «Τη λεβεντιά σου εζήλεψε και ο θεός που λένε κι έχασε ο κόσμος τον αητό και τα πουλιά τον κλαίνε… Καλό παράδεισο ΑΞΑ».

Ανάμεσα στα συλλυπητήρια μηνύματα ξεχώρισε και η παρακάτω μαντινάδα: «Νά’ ξερα, Θεέ μου, αν εκειά πού’ χεις τσοι ποθαμένους… έχεις και τόπο ξέχωρο για τσ’ αδικοχαμένους…»

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Παρασκευή (23/9) στις 16:00 στη γενέτειρά του. Το προφίλ του στα social media έχει γεμίσει με μαντινάδες.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!