Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Τον σκότωσε 25χρονος γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του

Ένας πρώην εργαζόμενος στο εργοστάσιο μαρμάρων της Χρυσούπολης Καβάλας, είναι ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου άνδρα, την προηγούμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα proininews, ο 25χρονος άνδρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και να ανέφερε ότι το θύμα του ασκούσε ψυχολογική βία και ευθύνεται για την  απόλυση του 6 μήνες πριν από το εργοστάσιο μαρμάρου.

Σύμφωνα με το thetoc.gr, ο κλοιός γύρω από τον δράστη είχε αρχίσει να στενεύει τα τελευταία 24ωρα, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει πολύτιμες καταθέσεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, που «φωτογράφισαν» τον 25χρονο. Παράλληλα, η εικόνα του καθ’ ομολογίαν δράστη είχε αποτυπωθεί από κάμερες ασφαλείας σε κοντινό σημείο. Συγκεκριμένα στο βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στην κατοχή τους οι αρχές, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 25χρονος είχε καταγραφεί να κινείται την κρίσιμη ώρα λίγο μετά τη δολοφονική επίθεση λίγα μέτρα μακριά από το εργοστάσιο.

Ο 25χρονος αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

Να σημειωθεί πως ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος, και όταν εκείνος έφτασε στο χώρο δουλειάς του τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!