Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αθήνα: Συνελήφθη αλλοδαπός – Εξετάζεται η συμμετοχή του σε εκτέλεση συμβολαίων θανάτου

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Αθήνας με την ανακάλυψη ενός «ύποπτου» όπλου. Αστυνομικοί κάνοντας περιπολία στο κέντρο της Αθήνας με υπηρεσιακό όχημα, εντόπισαν έναν αλλοδαπό να κινείται ύποπτα στην οδό Λιοσίων κοντά στο σταθμό Αττικής. Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον αλλοδαπό για να του κάνουν έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και αμέσως ξεκίνησε καταδίωξή του.

Μέσα σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Σε σωματικό έλεγχο που του έκαναν, βρήκαν ένα 22άρι περίστροφο και πρόκειται για όπλο που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου. Μάλιστα είναι όπλο το οποίο χρησιμοποιείται για να δώσει τη χαριστική βολή στο κεφάλι.

Επιπλέον, η αστυνομία σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε απελαθεί από την Ελλάδα τον Μάρτιο του 2021, ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο προβληματίζει τις αρχές.

Το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου θα διενεργηθεί βαλλιστικός έλεγχος, και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί η εμπλοκή του όπλου σε ανεξιχνίαστες δολοφονίες.

Οι αστυνομικοί κάνουν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο αλλοδαπός εμπλέκεται σε κάποιο συμβόλαιο θανάτου, εάν έχει εκτελέσει κάποιο ή απλώς έφερε το όπλο χωρίς να εμπλέκεται ο ίδιος.

Τέλος, στην έρευνα θα συμπεριληφθεί και το εάν το όπλο αυτό έχει χρησιμοποιηθεί σε συμβόλαιο θανάτου, σε συνδυασμό με έναν άνθρωπο που έχει απελαθεί εδώ και αρκετό καιρό και επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!